![]() |
Yattara ve Holosko-Beşiktaş'ı şampiyon yapar Size bir soru: Taraftarın giydiği formanın sırtında hangi starın ismi yazıyor? Biliyorum cevabınız hazır: Pascal Nouma, Sergen Yalçın ve İlhan Mansız! Yani Beşiktaş taraftarı, futbolcusunu sevmiyor! Demek ki, son 4 yılda harcanan 50 milyon doların üzerindeki para çöpe atılmış? Oysa transferde amaç nedir? A-Seyirciyi mutlu edecek ve onları tribünlere çekecek oyuncu. B-Oynadığı futbolla antrenörünü ve takım arkadaşlarını mutlu edecek bir oyuncu. C-Sosyal hayattaki davranış biçimi ile medyayı peşinden koşturacak bir oyuncu. Şimdi Sayın Demirören'e 3 sorum var; 1-Başkanlığın döneminde aldığın oyuncular Beşiktaş'a ne verdi? 2-Başkanlığın döneminde hangi oyuncuya ne kadar para verdin? 3-Başkanlığın döneminde komisyonculara kaç para verdin? Kendi kendime soruyorum: Şu 4 yıl içinde paraları saçmak yerine, yani 5 oyuncu almak yerine, çok para verip bir oyuncu almak daha doğru olmaz mıydı? Yine kendi kendime şunu diyorum: Onca oyuncuya verdiğin para ile Barcelona'dan Ronaldinho'yu alırdın. Üstelik kasanda üste para kalırdı. MESAJ: Beşiktaş paralarını yine çöpe atacak. ( Tabii birileri yine zengin edilecek ya ).Oysa; Yattara ile Holosko alınsa ne olur? Bu ikili olursa İnönü dolar taşar ve Beşiktaş şampiyon olur. Bu konuda senet bile veririm. Kazım Kanat |
50 milyon dolar Ronaldinho'nun bonservisinin yarısını anca alıyosun be.. Adamın reklam geliri o kadar.. |
Abatma be Kazım... |
yattara ve holoskonun formasına para vermem maçınada gelmem. Bana Mellberg,Laursen,Vassel,Chelito,Pedretti yada Feindouno forması giydirmelsiniz. Bizim anadolu topcusuyla işimiz olmaz. yattara,holosko,makukulu,kaka,yıldız,hayrettin,kyr giakos falanın formasına 5 kuruş vermem. Alırsam isimsiz forma alırım kendi ismimi yazarım. |
Alıntı:
|
bence haklııı |
Yattara şov adamı futbolcu değil,Holosko için yorum yapmiim önce büyük takımda bir oynasın ona göre yorum yaparım. |
50 milyon dolar çok para eğer doğruysa 1 tane süper yıldız oyuncu alınırdı kaka gibi ama 1 tane yeterdi be yuhh. |
yattara nın ne işi var bizde yaa. gittiği hiçbir takımda barınamamış. hep sorunlu. yeteneği tartışılmaz ama. |
Atma be Kazım:) |
nie trabzon ve vestelden oyuncu alıyoruz.. digerlerinin kökü mü kurudu?? yattarayla holosko hicbisi yapamaz.. |
Bu kazım arasıra böle aşırı gaza geliyo harcadığı paralarla bi futbolcu alsaydık diyo diğer mevkiiler ne olacaktı yani şimdi yeni bi başkan gelse deseki taraftarım 5 sene hiç transfer yapmıcam 5 sene sonra gidip messiyi alacam diğer mevkiilere transfer yapılmayacak ne derdiniz?? Futbol boks mu ki tek kişi ile oynansın |
Kazım Abinin bazı sözlerine katılıyorum ama yattara ve holosko konusuna katılmıyorumm çünkü beşiktaşa iş yapacak bi oyuncu lazım bence |
Hiç bir işe yaramazlar bu oyun planında çokta gereksiz adamlar |
Yattara konusu hariç diğer dediklerine katılıyorum...Yattara daha trabzonda adam gibi üst üste 5 maç oynayamamış.Bide orası trabzon yani düşünün.Gece hayatı falan fazla yok...Yattara istanbulda top oynasaydı bilemiyorum sahaya çıkacak hali kalırmıydı!!.2 maç taraftarları coştururdu 10 maç yatardı.Çok gördük böle topçular biz...Yattara geleceğine segen gelsin deseydin keşke Kazım abi.Daha iyi olurdu enazından... |
Alıntı:
|
1-ronaldinho yu oparaya alamazsın alsanda gelmez 2-yattara ve holoskonun bizi şampiyon yapacağına senin kadar inanmıyorum. 3-stopersiz bu iş nereye kadar gider not:melberg-c.cole -caneri al olamazsak ben burdayım |
ya şukarını söyliyim paramız mı yok.sat boboyu hani 8 milyon veriyolarmış ya sat boboyu o paraya c.cole ve cesar delgadoyu al defansada melberg i bırak şampiyonluğu cl de gruptan çıkarız |
yattara ii ama devamlılığı yok zaten de gelmez de bence holskoyu da çok abartıyoruz |
haklı bence... |
bu ıkısınnnde katkısı olmaz sahsımca |
Yattara gelse süper olur |
1 tane olsun tam olsun..! adam gibi bi transfer yağtığını görmedik zaten yönetimin.! |
kazım kanat polemik adamı,medyatik kalmaya çalışan,çok ve çoğu zaman boş konuşan bi adam. kırk yılda bir katılmışımdır zaten düşüncelerine.. yine saçmalamış. ronald.getirio adam barçadan;oldu derler onlar da..yattara ya lafım yok ama holosko nun suyu çıktı.özetle sus kazım demek istiorum. |
Gece bii yeri acıkta kalmıs bunun:) |
yattara olsasuper olur ama böle hayırlı bır ısı bu yonetım yapamaz forma konusundada sonuna kadar haklı kazım kanat |
Holosko konusunda pek negatif bişi sooliemem ama yattara konusunda Kazım Kanat'a biri dur demelii...1.si bu adamın dewamlılıgı yokk...34 maclık periodda adam 25 maçı bulamıoo..2.si bu adam sorunlu bi oyuncu...Ulkesine gider geç gelirr,takım içinde dengeleri deiştirir...3.sü oyuncunun her zman kart gorme riski war...Yani bu oyuncu takımda olduu surece her an 10 kişi kalma riskiyle karşı karsıyasınn..4.sü takım içinde her an huzursuzluk yaratabilecek bi oyuncu...Ne zman ne yapacağı belli deil...Oyuncu sahada güven vermior...Bi bakıorsun adam muthiş hareketler,asistler,goller atıo bi bakıosun sahada geziniorr... Sanırım bu saydıgım nedenler Kazım Kanat'ın Yattara tezini çürütmek için yeterli...Son olarak bişi soolemek istiorum kii ''ATMA BE KAAZIMMM '' |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |