![]() |
5 yıl daha kal Beşiktaş son maçlarda büyük bir çıkış gerçekleştiren Delgado'ya, "5 yıl daha imza at" teklifi götürecek. Bir yıl daha sözleşmesi olan Arjantinli oyuncunun da Beşiktaş'ta kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetim imza için para arayışına geçti. |
5 yıl daha kal Delgado Beşiktaş son maçlarda büyük bir çıkış gerçekleştiren Delgado'ya, "5 yıl daha imza at" teklifi götürecek. Bir yıl daha sözleşmesi olan Arjantinli oyuncunun da Beşiktaş'ta kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Siyah-beyazlı yönetim imza için para arayışına geçti. |
inşaallah kalır ama para yokkiii ne verecekler |
beceriksizler elimizdeki tek iyi adamıda kaçırırlar |
gitmez kalır kalsın zaten... |
para olsada kalmaz kı cok zor yarın bı gun delıcek avrupadan bı takım koyacak parayı alıp gıdıcek....onun ıcıne besıktası kazırsak ozaman kalır nouma gıbı mesela |
keşke takımda tutabilsek ama şu bi gerçek ''kalbur'' üstü takımlardan gelecek herhangi bir teklif hem külübümüzün hemde futbolcumuzun başını döndürecektir..umarım kalırrrr |
Kalsın dicem korkuyorum sözleşmeye imza atan ortadan kayboluyo delgado bu kadar çıkış yapmışken yine eski haline dönerse vay takımın haline... |
yıllanmış şarap mısalı demi bencede kalsın kesınlıkleee |
kalsın kalsın |
Kalmalı bencede...Zaten delgadoya 10 milyon eurolar verecek bir kulübün olduğunuda sanmıyorum.5'den yukarı vermezler delgadoya.Bizde onun yerine adam alamayız zaten.Kalması hayırlı olur... |
kalır bence |
bu performansını devam ettirdiği sürece bu takımda yeri var |
25 yaşında zaten daha iyi bitakımın yükünü kaldırabilecek olsa zaten biz alamazdık çoktan giderdi biryerlere o yüzden korkmayın türkiyeden daha iyi paraverecek bir ülke yok ona delgado bizde iş yapar paşapaşada kalır.... |
inş. kalır matias emilo delgado |
Son performansına bakılırsa herzaman bizimle beraber olur.Kendi gitmek istemezse tabi.Gerçekten çok tekniik hızlı seri bir oyuncu kıymetini bilmememiz lazım sadece.. |
Eğer bir beş senede kalırsa daha gitmez futbolu burada bitirir diye düşünüyorum |
imzalasın 5 yıllık imza 3 sene sonra satarız |
Kalir Matias.. Istanbulu cok sevdi zaaten.. bak :) devamli burda geciriyor.. tatili. oooOoOoOoo DELGADO ! :D |
kaLsın tabikide .. |
kalsın kalsın |
keşke jübilesine kadar bizde kalsa |
Delgado giderse biz biteriz :D |
bence kalmaz cunku para yok |
kalmasından yanayımm...Bu sezon son 5-6 maçta kendini buldu...Faydalanalım azcıkk... |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |