![]() |
Gurbetçi Eren mercek altında Gurbetçi Eren mercek altında http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...yok.jpg280.jpg Devre arasının gelmesiyle birlikte transfer arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta gözler gurbetçi golcü Eren Derdiyok'a çevrildi. 29.12.2007 Devre arasının gelmesiyle birlikte transfer arayışlarına hız veren Beşiktaş’ta gözler gurbetçi golcü Eren Derdiyok’a çevrildi. 19 yaşındaki genç yıldız Delgado’nun eski takımı Basel’de top koşturuyor. 1.91 boyundaki gurbetçi futbolcunun, hava toplarında oldukça etkili olduğu biliniyor. Türkiye’de futbol oynamaya sıcak bakan Eren’i, eski Baselli Matias Delgado’nun önerdiği bildirildi. |
tanımıyorum bilmiyorum kim olduğunu... |
batuhan oynasın gerek yok bu gence. |
böyle oyuncular alınsın holoskoya 5 milyon verileceğine |
BATUHAN VARKEN GEREK YOK BÖLE ADAMLARA .. TRANSFER HAYRANLIĞINI BIRAKIP ELİMİZDEKİLERİN KIYMETİNİ BİLELİM!!! |
Batuhan var, Kocaeli'de Can Erdem varken ne gerek var?! Adam alacağınıza M.Yozgatlı, M.Şahin, B.Mercimek, M.Nobre'yi yollayın daha karlı bir iş olur. |
aynen batuhan ve can var ken grek yok ... |
katılıyorum batuhan varken gerek yok ayrıca artık golcü aramasalar iyi olur. Şu an itibariyle Bobo, Holosko, Higuain, Nobre, Batuhan yeterince fazla... |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |