dartheagle | 29-12-2007 18:14 | Alıntı: awake35´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 533984)
1. Yönetim sezon başında burağı rusyadan rubin kazanın fransadan bir kaç klübün ve kölnün ısrarla istediklerini ama satmadıklarını yönetim açıklamıştı
2. holosko kötür demiyor kimse sadece verilen para çok ve üstüne fulbolcunu veriyosun burak yetenekli olmasa milli takımda oynamazdı sanırım burak etkili olduğu mevkide oynatılmıyor buda burağın futbolunu kötü etkiliyo. ben burağın çok yetenekli olduğuna inananlardanım
3. futbolcu transferi sevgiye göre alınmaz türkiyede beşiktaşı seven bi dünya oyuncu var beşiktaşta oynamaya can atam onlarıda alalım o zaman yanlış şeylerden bahsediyosunuz tamam ii oyuncudur eywallah kimse kötüdür demiyor ama beşiktaşı bu külfetin altına sokulmasındaki amaç yıldırım demirörenin bu klübü kendine bağımlı hale getirme çabasının bir ürünü olmadığını nerden anlayabiliriz herkes klübün başkana borcunun baya olduğunu biliyo o yüzdende rakibi olmuyo çünkü yeni gelecek yönetimin yapması gerek ilk iş demirörenin parasını ödemek olacak
İnşallah Beşiktaşımıza hayırlı olur başarılı olur bunu canı gönülden hepimiz istiyoruz ama kör numarası yapmayıda bi kenera bırakalım | Yönetim in dediğine ne bakıyorsun onlar menejer aldatmaları sanki hiç yaşamadık futbolcunun menejeri gelip şu bu istiyo diye her zaman transfer politikaları yapmıştır. Burak a o kadar para vermeleri imkansız...
Burak yetenekli Akın yetenekli falan filan artık bu tip futbolculardan bir şeyler beklemek istemiyorum bundan eminim benim gibi herkes de sıkılmıştır. Zamanında Okan Koç, Sinan falan bunlarda da çok yaşamıştık. Bizde oynayamıyorlar kardeşim gitsinler başka yerlerde gösterebiliyorlarsa kendilerini göstersinler yolları açık olsun.
Ben Holosko nun sevgisini söylerken şunun için söylemiştim bu yüzden alınması iyi oldu demedim. Dememin sebebi şuydu herkes tutturmuş yok siyahi forvet yok nouma tipi forvet yok şu ruhuyla oynuyo niye gitti falan. Holosko da bu lafları söylüyorsa eminim gelecek bütün siyahi forvetlerden fazla o formanın hakkını verecektir. Tabii ki sırf bu yüzden adam alınmaz... |