![]() |
holosko transferi çok doğru bir transfer forvet hattına devre arasında yapılacak en süper transfer holoskoyu takip ettim beşiktaşın gol sorununu yüzde 90 çözer çok iyi bi adam beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun herkes kendi yolunu çizdi koraya üzüldüm iyi bi jokerdi ama sağlık olsun defansada iyi bir transfer yapılırsa şampiyonluk açısından en büyük aday biziz tabi defansı toparlayacak kaliteli bir isim şart |
saçma bir transfer koraya yazık oLdu.. |
elbette korayın gitmesi üzdü!ama herşerde bir hayır vardır!uMArım holosko hayrlı olur...hoşgeldin holosko |
tabikide memnunuz ama harcanan para ve verilen oyunculardan dolayı insanda istek bırakmıyorlar. |
koeay gidecek ise neden holosko alındı yazık değilmi koraya kımkış holoslo yaa medyanın ve kulubunun şişirmeleri ile verilirmiydi p aralar yazık oldu yazık ben hiç memnun değilim |
Alıntı:
|
ah suleyman seba ah nerelerde o gunler |
ben varım his sadece ama inş.işimize yarıyacak.ayrıca arkadaşlar biz beşiktaşlılar böyle bonservise şuna buna takılıp kalır kötü yorumlar yaparsak medyayı düşünemiorum adam daha sahaya çıkmadan bu yorumlar moralman çökertecek yani.kötü yorumları bırakalım artık |
yazıklar olsun baskan tek kelımeyle sen bu koltugu haketmıosunn !!!! |
9 safya dolmuş vayyy be mal olan bedel tahmini 6,5 milyon avro onada bir vaybe yurtdışında 6,5 milyon avroya ne topçular ama malesef takip eden varmı o soru işareti git o fiyata nilmarı almazsan ben fultbolun f sinden anlamıyorum demek ben araştırmadan yazıyorum ya bide araştırsaydım daha ne topcular sayardım yazık valla yazık bize atılan büyük bir kazık başka bişey demiyorum... |
Türkiye`de Saat: 22:57 . |