![]() |
Manisa Başkanından Açıklamalar!! Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Beşiktaşlı Burak Yılmaz ve Koray Avcı'nın "Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını Ligtv.com.tr'den öğrendi. Beşiktaş ile imzaları atıp Manisa'ya dönen Yaralı Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Holosko'yu 5 milyon Avro ve 2 futbolcu karşılığında verdik. Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı bonservisleriyle aldık, Beşiktaş ile imzaları attık. Beşiktaş onları göndermek istiyorlarsa ne yapacaklar ki?" dedi. Cem Kurel'in sorularını yanıtlayan Yaralı her iki futbolcunun da "Beşiktaş'tan ayrılmak ve Manisaspor'a gitmek istemiyoruz" şeklindeki açıklamalarını yeni duyduğunu ifade etti. "Beşiktaş'tan ayrılmayı tabii ki istemezler, kimse istemez ki." diyen Yaralı, Beşiktaş ile imzayı attıklarını ve her iki futbolcunun da bonservisini aldıklarını belirterek "Orada oynatılmıyorlarsa ne yapacaklar ki? Beşiktaş onları göndermek istiyorsa ne yapacaklar? Oyuncuların sözleşmesi bize geçiyor. 1-2 gün içinde bu mesele hallolur." dedi. Yaralı son olarak iki futbolcunun kararlarında fazla direnmesi durumunda "Eğer oynamak istemiyorlarsa o zaman kendilerine kulüp bulurlar oraya satarız." diye konuştu. |
Ne paragözmüş yaa bu adamlar.Hala diyorki oynamak istemiyorlarsa onlarıda satarız:)İşleri güçleri satmak valla... |
dogru söylemiş adam kulüp itemiyorsa yapacak birşeyleri yok onlarında koraya üzüldüm gerçekten buraka iyi oldu gitmesi gerekiyordu zaten |
bende katılıyorum sana abi..koray avcı benım değer verdğım futbolculardandı ama burak yılmaz çok fırsat teptı... |
KORAY GİTMESIN YA GİTMESIN |
Koray, yedek külebede oturan en degerli futbolcuydu bence |
tamamen doğru söylemiş ikiside miladını doldurdu maalesef... |
o adamlar istemıosa ne olcak kardeşim belkı verdınız parayı kabul etmıcekler yani o adamların rızası olmasan kımı nereye yolluonuz anlamadım ya oadamlar gitmek istemezse kımse yollıyamaz ilk önce adamların rızası olması lazım |
Burak yılmaza hesapta 4 milyon euro veriyolardı neden satmadılar şimdi bide korayı veriyolar ne saçma iş bu ??? |
Besiktas yonetimi buyuk bir transfere imza atti 5milyon+2 futbolcu sanki ronaldinoyu almislar gibide anlatiyorlar |
Allah taraftara sabır; Yönetime akıl; Bizim futbolculara ruh ve onur versin artık dicek laf yok geçmişler başa istedikleri gibi oynuyorlar milyonlarca beşiktaşlının hayalleri ile... |
satın abi sizde satın .... :(:( |
Alıntı:
|
mrb arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum şuanda çok mutluyum sizlerle olmaktan |
1- bu yönetim tarnsfer yapmayı bilmiyo 2- holosko sadece 4büyüklere top oynayan bi topçu, sahada gezinir durur!! 3-bizim zaten bu tip oyuncularımız vardı! 4-bize carew, koleer, cole vs. gibi adam lazımdı.. 5-holosko katkı yapabilir ama asla 5milyon euro+koray+burak değerinde bi topçu değil 6- 3. kaptanımız koraya haksızlık yapıldı 7- orta sahadan top gelmedikçe isterseniz 11 tane forvet çıkartın sahaya hiç bişi yapamazsınız.. 8- bir zamanlar real madrid in yaptığı hataya düştük.. sürekli forvet oyuncusu alarak gol sıkıntınızı çözemezsiniz!! 9-higuanin e , diaatta ya kaç maç şans verildi ?? 10- yönetim istifa!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne günlere kaldık.....! |
yaw koray gıbı oyuncu gnderılrmı yawwww |
Alıntı:
|
helal olsun adam bize yüzyılın kazığını attı beaa |
Burak cehenneme kadarda Korayı seviodum ona yapılmamalıydı... |
koraya cok üzüldü. üzülmeyen yoktur sanırım ayıp ettiler adama böyle takas yoluyla gönderilmemeliydi. hatta hic gönderilmemeliydi. e artık cisse sakatlanırsa sayın(!) baskanımız giyer şortu çorabı cıkar oynar artık.. |
Alıntı:
belki iyi oyuncu olabilir ama verilen paraya degermi o onemli onuda yakinda gorecegiz sezon basindada cok istedikleri adam aldilar devre arasi yolladilar kimse cebinden vermiyor o paralari Besiktasin paralari o paralar |
Anlaşılan bu transfer taraftarı ikiye bölmüş durumda.Umarım bizim bu fikir ayrılıklarımız kolpa basına malzeme unsuru olmaz. |
yöneticiler biraz adam olsa tüpçüü kafayı kullanır kimsenin üstünde yorum yapamayacağı akdar kaliteli bir golcü getirirdi hemde 5 milyon boşa gitmemiş olurdu..bu holosko patlarsa ertuğrulun içinde patlar beraber giderler soraa |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |