![]() |
Cisse sakatlanınca yerine kim oynayacak? KORAY AVCI ... BEŞİKTAŞIMIZIN JOKERİYDİ... HEM LİBERO , HEM STOPER , HEM ÖN LİBERO OYNAYABİLİYORDU... BEŞİKTAŞIMIZIN EN YÜKSEK PAS İSABETİ OLAN, MÜCADELECİ, BEYEFENDİ VE 3. KAPTANIMIZ OLAN Bİ FUTBOLCUMUZDU... FAKAT, BEŞİKTAŞIMIZA ÜZGÜN BİR ŞEKİLDE VEDA ETMEK ZORUNDA BIRAKILDI!!! ACI AMA GERÇEK .. ŞİMDİ CİSSE KALİTELİ Bİ FUTBOLCU.. FAKAT ÇOK SIK KART GÖRMEKTE, CEZALI VEYA SAKAT OLDUĞUNDA YERİNE KİM OYNICAK? |
bence serdar kurtuluş oynayacak arkadaşlar demedı demeyın ... |
baslıkta capsLock kullanmıyoruz |
Bence de Serdar Kurtuluş oynar. |
bi serdar var başka adam yok |
2 seçenek var.1.si serdar kurtuluşu oynatıp ali tandoğanı sağ beke çekmek.2.side fahri tatanı geri çağırmak.Ama öyle yada böyle mutlaka bir ön libero alınmalı bu takıma.Şimdi zor olur ama gelecek sezona almalıyız mutlaka... |
kurtuluş'tan başka alternatif yok , belki gençlerde olabilir. |
serdar kurtuluş oynayabilir ayrıca benim bildigim serdar özkanın asıl yeri ön libero |
bence orta sahaya bi transfer yapmamız lazım.. hem ofansif hemde defansif oynayabilen bi oyuncu almalıyız.. appiah, emre belözoğlu, guinti gibi.. |
bence koray kötü oynuyordu.. adam biraz kendine çek düzen verseymiş.. bu takımda kötü oynayanlardan birisidi bu dönem ben beyenmiyordum şahsen.. eski koray yok |
1- bu yönetim tarnsfer yapmayı bilmiyo 2- holosko sadece 4büyüklere top oynayan bi topçu, sahada gezinir durur!! 3-bizim zaten bu tip oyuncularımız vardı! 4-bize carew, koleer, cole vs. gibi adam lazımdı.. 5-holosko katkı yapabilir ama asla 5milyon euro+koray+burak değerinde bi topçu değil 6- 3. kaptanımız koraya haksızlık yapıldı 7- orta sahadan top gelmedikçe isterseniz 11 tane forvet çıkartın sahaya hiç bişi yapamazsınız.. 8- bir zamanlar real madrid in yaptığı hataya düştük.. sürekli forvet oyuncusu alarak gol sıkıntınızı çözemezsiniz!! 9-higuanin e , diaatta ya kaç maç şans verildi ?? 10- yönetim istifa!!!!!!!!!!! |
Şu an eldeki tek seçenek bence de Kurtuluş Serdar fakat, bence BJK önliborusuz oynayacağını düşünüyorum fakat bunun için oyunun iki yönünü de oynayabilecek çok iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. HOLOSKO'ya bu kadar para veren yönetim, böyle bir oyuncu alır herhalde... |
bencede serdar kurtuluş oynar ama rizede fahri diye topcumuz var onu unutmamak lazım |
abi beşiktaşın yaptıgı en büyük hata korayı yollama |
Holoskoyu çeker artık oraya.. |
yok ja demirören ön liberoda oynicak ve her top kaybinda aklina gelcek niye satdim korayi ve buraki ve o 5 milyonu |
adi yönetim Alıntı:
yaptıkları işe bak bu yönetimin ne başarısı varmış sahtekarların karaktersizlerin koray ı satan yarın gider kendisini satar |
holosko gibi bir adamı almıs daha ne olsun |
ertuğrul bey çok biliyor ya çıkıp kendi oynar allahım yaa senn yapacağın transfer bu kadar olur |
Serdar Kurtuluş dışında bir alternatif gözükmüyor. |
Alıntı:
|
s.kurtuluş veya tello cisse sakatlanırsa o bölgeye geçer büyük ihtimalle... |
toschak'ın ertuğrul'a yaptığını, ertuğrul higuain'e yapar onu libero oynatır :D:D:D |
demin sinan engin bjk tvde korayın yerine adam bakacaz falan dediolmazsada serdar varmış falan filan sen elindeki adamı göder yerineadam bak oh ne ala ne ala |
tello yu son maçlarda ortaya yakın oynatmıştı. bakarsın tello yu oynatır orda. ertuğrul hcanın işine akıl sır ermez |
bencede onun ne yapacagı belli olmaz bakarsın kendi cıkar oynar :D |
ama tello çok kısa ve ön libero dediğin uzun olmalı .. vieara , diaara , emerson vs.. |
serdar oynucak sanırım :S |
tupcuyu oynatalım.belkı oyle paralarını kurtarır. |
Serdar KUrtuLusta sıK sıK saKatLanıo...teLLo yu oynayıcak bence eger canerı aLırsak.... |
tüpçü oynasın çünkü o karayı yaktı allahta onu yaksın:) |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |