![]() |
sizce ilk 11 imiz nasıl olmalı ? evet , holosko geldi burak koray diatta i. akın gitti ... eğtuğrul sağlam ın yerinde olsanız nasıl bir 11 kurardınız? benim fikrim; 4-3-1-2 rüştü |
Rüştü serdar yabancı i.toraman tello m.topuz cisse yabancı delgado bobo yabancı(kaliteli) |
.......................rüştü................ serdar.....i.toraman......g.zan.....i.üzülmez ...........serdar.ö......cisse.......tello........ ..... .............................delgado.............. ...... ..........holosko........................bobo |
Rüştü S.Kurtuluş--Kyrgiakos--İ.Toraman--İ.Üzülmez Cisse S.Özkan--Delgado--Tello Bobo--Holosko Savunmaya Kyrgiakos gibi bir adam şart. Sola Caner Erkin alınmalı. Ayrıca Manisa'dan Koray Avcı'yı da almalıyız!!! |
Mehmet Yozgatlı, Murat Şahin, Baki Mercimek ve Mert Nobre de gitsin. |
ARKADAŞLAR , YEDEK KLUBEMİZDE OYUNA GİRİP OYUNUN KALİTESİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK OYUNCU KALMADI !!! |
hakan - ali tandoğan - ibrahim toraman - mellberg - üzülmez - cisse - tello - serdar özkan - delgado - bobo - holosko... |
Yedek Klubemiz Kaliteli Mi Sizce ? ... |
*********RÜŞTÜ********* **SERDAR KURTULUŞ ***İ.TORAMAN ****(YABANCI) **İ.ÜZÜLMEZ **CİSSE ***SERDAR ÖZKAN ****DELGADO**** ***TELLO ***HOLOSKO ***BOBO |
yedeklerde kim kaldı? |
nasıl olursa olsun bu sene holosko hamlesiyle rakiplerimize şampiyonlugu hediye ettik..pivot bir santrafrla şampiyonluğa oynayacaktık..sene sonu herkes görcek artık stadda ıslıklarmısınız holoskoyu yoksa youla gibi ruh hastası mı olur görcez...bu adam bizde gol atamazzzzzzzzz |
-----------------rüştü----------------- ---kurtuluş-toraman-(melberg inş.)-tello--- serdar özkan--cisse--delgado--(caner inş.) -----------holosko-----bobo----------- mehmet topuzda olsa hiç fena olmaz aslında |
Alıntı:
2. XI: Hakan (Murat) A.Tandoğan--G.Zan--İ.Kaş--M.Sedef Baki ;) M.Yozgatlı--Ricardinho--Aydın Nobre--Batuhan orta sahaya takviye şart. Koray'ı veren zihniyetin...!!! |
Caner Erkin ve Mehmet Topuz'u da alsın yönetim nasıl olsa para da bol verecek adam da... |
Hakan S.Kurtuluş--CACAPA--İ.Toraman--tello Cisse S.Özkan--Delgado--caner Bobo--Holosko |
Alıntı:
|
rustu serdar kurtulus......zan......toraman....ibo s.ozkan........cisse.............tello delgado holosko...........bobo yedekler: Hakan arkikan ali tandogan baki ibrahim kas higuain nobre mehmet yozgatli ricardinho o kadar karamsar olunmamali yedekler icin bu yedekteki oyuncularin hepsi de ilk 11'de oynayabilecek futbolcular |
hakan arıkan serdar kurtuluş yabancı İ.toraman tello serdar özkan cisse delgado caner bobo holosko koray avcı gitmese iyi olurdu burak yılmazın gittiğinede çok sevindim ondan hiç bişiy olmaz altı pas tan gol atamayan adamdan ne beklenir zaten ayrıca holosko çok iş yapar beşiktaş ta 5 milyon avro ya değer |
her ne olursa olsun biz takımımıza güvenelim .. yine en iyi yaptığımız şeyi yapalım, iyi günde kötü günde destek olalım kardeşlerim |
........................murat..................... ... kurtuluş kaş kyrgiakos hayrettin topuz cisse tello delgado holosko bobo |
hakan ali(serdar) yabancı stoper toraman tello s.özkan cisse caner (gelirse) delgado bobo holosko |
Rüştü ibrahimKaş toroman yabancı uzulmz cisse kurtuluş delgado tello bobo higuen |
Rüstü Serdar K. Toraman TRANSFER Tello Cisse Serdar Ö. Transfer Delgado Bobo Holosko Yedege bir Forvet, bir Delgado Pozisyonunda birde Korayin yerini doldurcak oyuncu lazim, haydi bakalim yönetim MISSION IMPOSSIBLE ! |
Daha hayati bölgelere yapılacak transferler var.Ondan sonra ideal bir 11 oluşturmak daha sağlıklı olur. |
benim taktik..4.4.2 Rüştü serdar k. i.toraman g.zan i.üzülmez cisse s.özkan tello delgado holosko bobo |
bunları sezon ortasında yapan takımdan pek haır gelecegını sanmıyorum.adam gelıce uyacakta oynayacak.vay anam vay...alısana kadar sezon bıttı.boyle kotu bı transfer polıtıkası olmaz.sezon basında yapılması gerkenler sezon ortasında yapılıoyor.herhalde dunyada sadece bız yapıoyoruz bunu...enteresan... |
Şu haliyle ideal kadro: Rüştü Serdar Gökhan Toraman İbrahim Üzülmez Özkan Cisse Tello Delgado Holosko Bobo Rüya Takımım: Rüştü Serdar Krygiakos Toraman(Zan) Taiwo Özkan Cisse Tello Delgado Holosko Bobp |
hakan serdar k. g.zan i.toraman yabancı tello delgado cısse serdar ö. bobo holosko g.zana yedek alınmalı i. uzulmez yerıne mutlaka bırısı alınmalı hatta m. sedef bıle oynasa olur korayıgonderırsen defans oyuncusuda bulamazsın sansızdık sakat coktu dersın sole bı kadro kurar sonra rustu i.toroman h. arıkan mert nobre ibrahım uzulmez cisse mehmet sedef serdar özkan holosko batuhan |
Alıntı:
|
bence ilk on birlinin içinde gökan zan ve ibrahim toramanda olmalı |
ya beşiktaş şu takıma yeni zago - gunti-nouma yı bulsunlar yarı çeyrek final mı yarı final mi ozaman görürüz |
rüştü toraman gökhan gordon üzülmez holosko cisse delgado tello nobre bobo |
hakan s.kurtuluş g.zan i.toraman aydın cisssee s.kurtulus delgado telloo holosko bobo yada nobre |
-----------------rüştü----------------- ----------gökhan z.----gordon--------- serdar k.-----------------------ibrahim ü ----------------cisse------------------- serdar ö.--------delgado---------tello--- ---------------holosko----------------- ----------------nobre----------------- |
ya ne yaptınız hepiniz nobreyi pas geçmişsiniz adam daha ne yapsın hem gol atıyor hem pres yapıyor hemde ceza sahasına gelip gol çıkartıyor hepinize gol atamadığı maçlarıda takip etmenizi öneriyorum adamın sağa sola koşmaktan canı çıkıyor |
2008-2009 SEZONU ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU KARA KARTALIMIZ BEŞİKTAŞIN ŞANLI KADROSU GK = OCHOA (MEKSİKA) RB = ALAN HUTTON (G.RANGERS) CB = ZAPATA (UDİNESE) CB = KOMPANY (HAMBURG) LB = EMANUELSON (AJAX) CDM = VELOSO (S.LİZBON) RWM = QUARESMA (PORTO) LWM = G.BARNES (D.COUNTRY) CAM = RONALDİNHO (BARCELONA) CF = BEN AFRA (LYON) ST = BENZEMA (LYON) YEDEKLER GK = FELİPE (BREZİLYA) RB = S.KURTULUŞ CB = İ.KAŞ CB = R.DEFENDİ (BREZİLYA) LB = ERGÜN TEBER (G.BİRLİĞİ) CDM = MADURO ( AJAX) RM = S.ÖZKAN LM = AYDIN CAM = KERLON (BREZİLYA) CF = HOLOSKO ST = BATUHAN |
baki deyip geçmeyin adam tutturunca iyi oynuyo gs maçında iyşdi adam bence iyi bir yedek olçarak beklemeli ibrahim hbhnb vgbv |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:09 . |