![]() |
Sindiremiyorum Koray Avcı: "Hâlâ şok yaşıyorum. Çok acı ve ağır geldi bana. Gerekirse PAF'larla çalışırım". Beşiktaş'ın üçüncü kaptanı Koray Avcı, yaşananlara inanamadığını söyledi. Koray, "Hocam da benimle konuşmadı. Yapılanları sindirebilmiş ve anlayabilmiş değilim. Çok acı ve ağır geldi bana. Bırakın 2. yarıda alacağımız parayı, içerideki 350 milyarlık alacağımı bile talep etmemiştim. Gitmeyi düşünmüyorum, gerekirse PAF takımla çalışırım" diye konuştu. |
gıtmesın ıstemıyoruz gıtmesını... |
Koray isyanında haklı söylenecek birşey yok. |
Arkandayız Kaptan.. |
Koraya yanlis yapilmistir koray geldiginden beri sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya calisan caliskan bir oyuncudur |
ewet koray konusunda bende üzgünüm en azından şu an orta sahada iyi olmasada savaşan ayakta durabilen tek adamdı ve istekli bir futbolcu idi yazık oldu koraya bu koray rıza hocanın kurtarıcı gözü ile aldığı bir futbocu idi ve oldığı paranın hakkını veriyordu |
koray gibi türk adam kaç tane gelir daha bende onun yerinde olsam çok koyar bana .. BenDE aRkaNdAyıM kaptan.. |
girişimiz kolay çıkışımız olay nasıl kyd ama kadiköyde koray swiyoruz seni sessiz kaptan |
ertuğrul buyuk ve affedılmeyeck hata bunu hıc unutmayacagım...bu senın arkanda hep gelecek...ayıp ettın...sende yonetıme benzemeye basladın..... |
yorumsuz .(anlayana). |
koraya büyük ayıp yapılmış ne çabuk unutulmuş kadıköyde son dakadaki golü ayıp ayıp |
valla yıkıldım koray cisse nin 5 katı bir oyuncu keşke cisse gitseydi |
vallah bende cok üzüldüm ama bu isi hala cözmüs degilim. Holosko bize transfer oldu ama koraylar buraklar hala gitmeyi düsünmüyorlar :) |
Diyecek bir şey yok adam ne söylese haklı valla...Ama yinede bunları söylemediğini düşünüyorum.Medyanın hayal gücüdür yine... |
kaptan gitmee!!!!!! pafla çık nasıl olsa kıymertini anlarlar 3 güne formanı geri alırsın 1 milyon € daha veriversin yönetim alalalaaaaa |
ya nasıl bı pılıtıkadır anlamıyorumm..bu şekılde adam gonderılırmı hıç adamla kımse oturup konuşmamış kımsenın bışeyden haberı yok bı duyuyoruzkı koray manısada olmaz yanlış bu.. |
bende çok üzüldüm keşke gitmeseydii yonetım yıne yaptı yapacağını |
gitmek istemezse gitmez! korayın bonservis bedeli kadar daha ödeme yapılır eğer koray imza atmazsa! |
beşiktaş'ın değerlerine ters şeyler bunlar. beşiktaş'ı bu kadar sevmememizin en büyük nedeni de değerleridir. koray haklı söylenecek birşey yok. bu yönetime kızıyordum her zaman artık sağlam'a da kızıyorum. |
koray'a yapılan haksızlık elbet karşılıksız kalmaz, kötü oynadığı zamanlar da bile çalışkanlığıyla kendini gösteren en azından RUHUYLA mücadele eden (bazıları !!! örnek alsa ii eder )bi oyuncuya üstellik kaptanlık bandı verilmiş birine böyle bir vefasızlık yapılmamalıydı |
Koray çok haKLı Ne desek boş ama ! çok yanLış işLer bunLar .... yazık , ayıp ... |
yazık oldu koraya ya haberi bile yokmus adamın eger kesinleştiyse harbiden ayıp etmişler ona kadar daha başka futbolcularda vardı sonucta verilmesi gerekenn |
benım duam inşallah holosko mantar cıkmaz eger oyle bı durum olursa bu sefer hem yonetım hemde ertugrul saglam gıder bu takımın basından |
ewet koray gitmeyi haketmiyordu,ona yapılana bende çok üzüldüm,keşke kalsaydı! |
Adam haklı aıp ettiler adama.! |
koray haklısın valla koray yerıne rıco diatta verılseydı yaw |
Girşimiz Olay ! Çıkışımız Olay ! Nasıl Koydu ama Kadıköyde Koray ! ona buna yamuk yapa yapa yamulacak ağzın yüzün bigün yönetim... |
Türkiye`de Saat: 16:21 . |