![]() |
Burakoviç olsaydım! Holosko transferi karşılığında V. Manisa'ya bonservisiyle verilen Burak, takasa tepki gösterdi. Genç oyuncu, "Adım Burak değil de Burakoviç olsaydı, daha kıymet görürdük. Eşyalarımı topladım ama gitmeyi düşünmüyorum. Bana Vestel'e verildiğimi telefonla söylediler. Doğru dürüst konuşmadılar bile" ifadesini kullandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
alla alla neler oluo böle yaf herkes bırbırının kyusunu mu kazıyor... :S |
Walla senin adın Burakinho da olsa bişey olmazdı yawrum.. |
Alıntı:
hehehehhehehe |
Sana ve İbrahim Akına verilen kredi Beşiktaş tarihinde ender isimlere nasip olmuştur.Maalesef bu formaya layık olamadınız ve Beşiktaşı kaybettiniz.Şimdi başınızı vuracaksınız duvarlara ama artık çok geç olmuş olacak... |
Alıntı:
|
yaaa canim sen takma kafana cok istiyorsan yapariz seni burakovic......yaaa kusura bakma ama o senin konustugun bu ....ovic lerr onlarda insanlar ve onlarda cok calisiyorlar kendilerini gelistirmek icin |
abi bu buraga hiç acımıyom serefli(zıttı :D) hiç oynamadı sonu buydu eger geliştirirse bi b*k olurbundan. |
beşiktaşın en kötülerindensin burak sana üzülmedim |
ya ne gitmemesi ya git ulen.. aralik ayinda bi dergiye repörtaj yaptin diye en büyük besiktaslimisin sen ? Bak ordaki repörtajinda BESIKTASTA COK SEYLER YAPACAGIM, LIGIN IKINCI YARIDA HERKEZ FARKLI BIR BURAK SEYREDECEK demissin.. hayat ne cabuk degisiyor.. |
Türkiye`de Saat: 06:26 . |