![]() |
İSMİN N EOLURSA OLSUN SEN FUTBOL OYNAMIYORSUN ÖNCE TOP OYNAMAYI ÖGREN SONRA YORUM YAP SANA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM GÜLE GÜLE CANIM |
Yaa bunlar medyanın uydurması gibi geliyor bana...Telefonla söylenirmi bu işler.Ozaman transfer gerçekleşmez zaten sen ve koray gitmek istemiyorsa.Durup durup koray ve burak hakkında atıp tutarlar artık... |
kendini geliştir gel o zaman bütün stat 90 dk burak die bağırmassa neyim yatmakla bu iş olmaz burakcım |
telefonla söylemelerini hiç hoş bulmuyorum |
burak nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz şov yapma şimdi inandırıcı olmuyor |
ben uzuldum arkadaşlar..yanı burakın gıttığıne değilde bu şekılde transferlerın yapılmasına gerçekten uzuldum..kımsenın bışeyden haberi yok ama bi bakıyosunkı herşey karmakarışık.... burak yılmaz sende oynamadın yaaa o kadar şans verılmesıne karşıı.. |
adam aslında iyi topçu ama bu bizim tribün bitirdi herifi herkes korka korka top oynuyor kendimizi kendimiz bitiriyoruz bazen cidden bize yakışmayacak şeyler yapıyorz sorada inönüde maç kazanamayız tabi..burak gibi genç adamlar hata yapsa bile herzman tam destek verseydk hiçbir zman hata yapcam diye korkmazlardı şimdi korkudan oynayamıyor gençler |
Alıntı:
Kardeş,adamın kötü top oynamasını,nasıl bizim tribünlere bağladın,anlamadım..Burak'a verilen şans,ona gösterilen sabır kaç tane futbolcuya gösterildi.Adam oynamıyor işte,zorla oynattıracak değilsin ya!! Geçen haftaki Manisa maçında bile,kaleci ile karşı karşıya,golü atamadı..Bu adama,ne kadar destek versen de,hiç bişey değişmeyecektir,bunu bil.. |
Alıntı:
|
burak sana zerre kadar üzülmedim kendin ettin kendin buldun, olan koray'a oldu .... (girişimiz olay çıkışımız olay nası koydu ama kadıköyde koray) |
Türkiye`de Saat: 01:35 . |