![]() |
Oynamayanları gönderip 5.7 milyon YTL’den kurtulduk Genel sekreter Kenan Öner ise, transfer politikalarını eleştirenlere şu cevabı verdi: "Elden çıkardığımız Koray, Burak ve İbrahim Akın’a yılda 1.2’şer milyon, Diatta’ya ise 1 milyon YTL ödüyorduk. Çoğu zaman kulübede oturan bu oyuncuların bize 1 yıllık maliyeti 4.6 milyonu buluyordu. Biz öncelikle bu paradan kurtulduk. Bunun yanı sıra, İbrahim Akın’ın bonservisi için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan 1.1 milyon YTL aldık. Yani, bizim toplam kazancımız 5.7 milyon YTL’yi buldu. Biz Koray, Burak, İbrahim Akın ve Diatta’yı göndererek hem kulübü büyük bir mali yükten kurtardık, hem de Holosko gibi geleceği son derece parlak bir futbolcu aldık." |
Aferin doldurun takıma hödükleri ondan sonra verin 1 milyon sonra da kurtulduk diyin oldu canım biz keriz,z ya yedik.. |
Alıntı:
|
oooo ne kadar harıka trnsfer polıtıkası.sorması ayıp o yolananları kım alıyor.yonetımden habersız yapıyorlar herhalde.baksana adam malıyetten kurtardık dıyor..bravo agzım acık kaldı bu harıka transfer polıtıkasına...herkese ornek olmalı...alkıslıyorum... |
4 yıldan beri i.akına 1,2 milyon para veriyorsun ulen ben sana daha ne diyim yenimi aklına geldi bu:) |
koray ne yaptı lan kulubede oturmada ses çıkarmayan jokerimiz en iyi kop kesici ve türk (kontejyan gerek yok)böle bi adamı yolladınız yazık yazık |
hesap dogru ama koraya yazık oldu diyorum yine |
hesap kıtap işi değil bence bu madem hesap kıtap işlerını bukadar iyi becerebılıyorlar hersene alınan gereksız futbolculardan vazgeçsinler..boylelıkle ne hesap yapmış olurlar hemde butce ayakta kalır... |
Korayın aldığı paradan ne olur yaa.Madem para ödemek istemiyorsunuz göndersenize rico paşayı!!!Adam almıyormu 1.750.Hadi onu gönderin ozaman.Korayın daha çok katkısı oluyordu valla rico paşadan. |
biz diattayı gönderdik bnm mi haberim yok ? ben talibi bile yok sanıyordum |
Türkiye`de Saat: 16:09 . |