![]() |
Fahri Tatan Geri Çağırılmalı mı? Korayın takımdan ayrılmasıyla birlikte,kadromuzda ön libero olarak tek isim kaldı o da Cisse.Serdar Kurtuluş ön liberoya mı çekilmeli yoksa alternatif olarak Fahri Tatan Beşiktaş kadrosuna geri mi çağırılmalı? |
Fahri sadace bu mevkinin adamı diye takıma geri çağrılmamalı bence...Bu görevi başarıyla yaptığını söyleyemeyiz.Transferde yapılmazsa Serdar Kurtuluş bu bölgede gereksinim duyulduğunda oynatılmalı. |
ewet fahri iş görür altarnatif olarak |
Hiç yollanmamalıydı.. |
korayı yollayan zıhnıyete sormalı hangı akla yolluyosun dıe.bıde sezon ortası... |
bencede çağırılsın serdar k.diosunuz adam sakat bide iyileşmezse nasıl olucak tut ki cissede kart cezalısı oldu ...olur yha hani..bence çağırılsın.. |
fahri çok genç bir futbolcu oynadıgı topu begeniyorum cisseden daha iyi olacagına inaniyorum yeterki şans verilsin |
serdar o bölgeye geçmeli fahride çağrılmalı. |
Kesinlikle çağırılmalı zaten Serdar sakat ; mevkide cisseden başka adam yok.Bir an önce çağırılmalı... |
zaten bizden ayrılması bile hataydı... kesinlikle çağırılmalı |
Korayı istemeyen zihniyet fahriyi nasıl takıma geri çağırır bilmiyorum valla...Koray demezmi yaa fahriden ne eksiğim var diye.Cidden ilginç...Fahriyi çağırmak tek bu devreyi kurtarabilir zaten ama gelecek sezonu asla.Bu takıma mutlaka bir marco şarttır...Öyle bir türk oyuncuda göremiyorum ben şu anda.Emre falan gelmeyeceğine göre... |
çağırılsın bencede... |
ayrılması kesinlikle doğruydu artık çağırılma zamanı geldi ama |
ayrılması kesinlikle doğruydu artık çağırılma zamanı geldi ama gel fahri gel |
kesinlikle cagrılmalı yoksa cok kotu olur hatta saglam bir transfer o bolgeye forvetten daha cok ihtiyacvar elimizde bir cisse birde sakat serdar kurtulus varonun durumu da belirsiz fahri donmeli ama o da cok genc bu yuku hemen kaldıramayabilir ... |
böyle bir saçmalık olmaz bence serdar kurtuluşu da burda değerlendirmek hiç iyi değil sadece koşarak olmuyo serdar hiç olumlu pas yapamıyor sadece koşu yapıyor..eer cisseye bişi olursa tello,serdar özkan o mevkide raat raat oynarlar çok sıkışırsak ib.toramanı oynatırız vestel maçındaki gibi:) |
KESİNLİKLE ÇAĞRILMALI BİR de KORAY gibi bir futbolcunun gönderilmesi hangi akla hizmet??? |
fahri'yi çağırcaksan koray'ı nie yolluyosun sanki fahri koray'dan çok mu ii ? koray satıldıktan sonra mı o mevkide adama ihtiyaç olduğu anlaşıldı bu saçma sapan düşünce ancak tüpçüye ait olur |
o mevkiiyii adam alinmali. koray ve fahriden daha iyi bir futbolcu |
gerek yok. |
daha trnsfer dönemi bitmedi bekleyip görecez de benim fikrim fahri cagırılken sorumluluk yüklenmesi lazım bak fahri iş başa düştü deyip gaza getirilmeli :D |
hiç gerek yoktu korayı göndermeye gelmiş geçmiş de iyi defans oyuncusuydu fahride korayda ikiside aynı takımdan geldi bence fahri korayın boşluğunu doldurur |
tabiki çağrıLmALı !! |
en azından klübede mutlaka bulunmalı diye düşünüyorum fahri için |
Arkadaslar büyük düşünün gercekten kartalın koray fahri gibi adamlara ihtiyacı yok.Allah rızası için bunlar ne kadar yetenekli oyuncular?Bi kere ön libero hayvan gibi kuvvetli olmalı ve kafa topu almalı.Bunlar ne kadarını yapabiliyor??18 dışı bekleyebilirler ama eğer isterlerse |
Alıntı:
|
gonderilmesi hataydi geri gelsin |
ewet çağırılmalı daha çok genç iş yapar şans verilsin yeterki |
glsın glsın fahrı gelsın ! |
walla bence kesinlikle öle bi oyuncu gerek zaten fahri gibi oyuncuyu neden yolladıına hayret etmiştim ertuğrul hoca nın ama koray we burak tan da böle kolayca wzgeçince anlamış oldum ertuğrul hoca tam olarak ne istediini bilmio |
Yok daha neler Fahriyi bile düşünüdüğünüze göre Takımın durumu demekki çok berbat ve sefilmiş ben görememişim yazıklar olsun bu beşiktaş takımın kadrosundaki futbolcusuna yazıklar olsun onun hocasına yazıklar olsun onun başkanına yazıklar olsun fahriyi kurtarıcıymış gibi gerei çağıran taraftarına demek sadece koray mış bu takımı ayakta tutan !!!!! bu ne ahlamalar ne paniklemeler .. Ne Korayı .....ne Faharisi kendinize gelin Sizler küçük takımın taraftarı değilsiniz. |
:hello: Alıntı:
|
beşiktaş sanırım taktik değiştiricek. ya 4-2-3-1 oynayıp serdar özkanı orta 2 liye çekip tallo gelgado holosko 3 lüsü ve önlerinde boboyu kullanıcak, yada 4-3-3 oynayacak. bence cisse serdar kurtuluş ve serdar özkan 3 lüsü de bu orta sahanın yükünü kaldıramayabilir |
Alıntı:
|
korayın gitmesi beni üzmedi ama burakın bonservisi ile verilmesi canımı sıktı. korayı yolladık bari vestelden selçuk u da alsaydık |
Alıntı:
|
Alıntı:
ikincisi fahri konusunda haklısın zaten duröadan faullu oynayan biri pozisyon hataları çok üçüncüsü aynı şey holosko içinde geçerli 5 milyon holoskoya veriyosan büyük yıldız kurtarıcı muamelesi yapıyosan ayıp. o paraya kral topçu alınırdı ama şimdi zar attık bakalım şansımıza ne gelecek (sırf türkiyeyi tanıyo diye) |
o bölgeye yeni oyuncu bakıyorlar sanırım,ertuğrul sağlam iki oyuncu istiyoruz biri savunmaya biri orta sahaya dedi |
Türkiye`de Saat: 05:44 . |