![]() |
kına yaksınlar Koyu Beşiktaşlı olması ile tanınan Burak’ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun siyah-beyazlı renklerden adeta zorla kopartıldığını belirtti ve bunun baş sorumlusunun Ertuğrul Sağlam olduğunu söyledi BeŞİktaŞ’ın Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz’ın babası Fikret Yılmaz’a bir dokunduk bin ah işittik. Siyah-beyazlı kulübün oğlunu kazanmak için hiç çaba göstermediğini söyleyen Fikret Yılmaz, “Burak’ın yıldız olmasını ertelediler” dedi. FOTOSPOR’A içini döken Yılmaz şöyle konuştu: “Öncelikle oğlumun mutlu olmasını istiyorum. Ancak gerçekleri de konuşmalıyız. Burak 21 yaşında ve Holosko’dan daha iyi. Beşiktaş onu kazanma yoluna asla gitmedi. Burada en büyük suçlu Ertuğrul Sağlam ve Beşiktaş yazarları. Yazarlar oğlumu sevmedi ve ona ‘alemci’ dediler. Burak sigara dumanından bile nefret eder. İçkisi yok gece alemi yok. Sadece her delikanlı gibi onun da kız arkadaşı var. Sağlam, bu yazarlara yaranmak için Burak’ı harcadı. Yabancıları kazanmak için her şeyini ortaya koyan Ertuğrul Sağlam, Burak’ı kurban etti. Oğluma hiç şans vermedi ve yazarların istediğini yaptı. Şimdi Burak Beşiktaş’ta değil artık kına yaksınlar. Ama şu unutmasınlar. Burak kendini ispatlayıp, Beşiktaş’a geri dönecek. Kısa süre sonra Milli Takım’da olacak. Karar onların ancak, Ertuğrul hoca bu hareketi yapmakla çok şey kaybetti. Kendisi de bir gün onun sadece yıldız olmasını ertelediğini anlayacak.” |
Bir baba olarak duygusal yönden değil,elini vicdanına koyarak ve gerçek bir Beşiktaşlı olarak konuşmasını isterdim... |
ya adam oğlunun vestele gitmesine kendine yediremiyor bu açıklamaları yapıyor birtek ertuğrul değil bundan önceki hocalarda oynadı da ne varlık gösterdi burak daha yolun başında iken medyanın ve bizim yüzümüzden birden yıldız futbolcu statüsüne konuldu yeni bir sergen yaratacaz ya e o da bu gaza geldi ve ne oldum delisi oldu bu sadece burak için gecerli değil yetenekli bir çok futbolcunun başına gelen talihsizliktir ama buna babası cıkıpta isyan etmiyecek vestel iyi bir kulüp olup güzide takımlardan biridir orda burak kendini gösterecek pişecek ve anadolu takımlarında şartlar nasıl olduğunu öğrenecek ve tekrar beşiktaşa gelecek ve birdaha anadolu takımlarına gitmemek için elinden geleni değil hep çalışarak birşeyler vermeye başlayacak beşiktaşımıza gönül isterdiki burak hep beşiktaşımızda olsun ama biri cıkıpta uyarması gerekiyordu yada söylenenleri zamanında dinleyip kendini işine vermesi gerekiyordu |
ben katılmıyorum.ben buragı hıc soyle 3 4mac (santraforda)gormedım.adam bı sezon hıc oynamadıgı sag kanatta oynadı.bu sezonda aralıklarla 3 4mac oynadı.bence ark arkaya oynasa cok ıyı olurdu. |
Burak piskolojık olarak bitmişti ne kadar yeteneklı olursa olsun artık bize oynayamazdı |
burda ertuğrulun hiç bir günahı yok biraz kabahati oğlunda arasın topmu oynadı geldi gelleli her genç oyuncuyu elimizde tutacagız diye birşey yok oynasaydı abiçim |
beyler en azından bir takıma 1 yıllına kiralık vermesi lazımdı bonserviyle birlikte verilmemeliydi... |
valla holoskoyu aldın diye kızarım ertuğrula ama burağı yollaması doğru karar:) |
ya ilk önce oğlunun bugüne kadar yaptıklarını ve yapamadıklarını iyice düşün ondan sonra kınayı kim yakarsa yakar.burası büyük kulüp bu kadar bile sabredilmesi fazlaydı |
Alıntı:
|
Bir baba olarak bunları söylemesi çok normal...Ama kesinlikle katılmıyorum ben.Demiş ki yabancı topçuları kazanmak için herşeyini ortaya koyan ertuğlul sağlam burakı yok etti.Bilmiyorum maçları takip etmemiş herhal.Higuainle diattanın kaç maç oynadıklarını gördük bu sezon.Kimlere daha çok şans vermiş acaba.Bide diyorumki siz hiç oğlunuzun kulağını çektinizmi???İlk geldiğindeki burak nerde şimdiki burak nerde.Biraz nasihatla belkide düzelirdi çocuk.Ama artık beşiktaşta düzelmesi imkansızdı ve bunda ertuğlul hocanın hiçbir suçu olduğuna inanmıyorum.Belkim vestelde düzelir ne diyim... |
ya oynamayan bı adamı nasıl takımda tutacaksın bana gore burak yılmazın elıne çook sayıda fırsatta geçtı ama o neyaptı tum fırsatları gerı teptı..en son gırdığı maçta 2 net gol pozısyonu yakaladı ama kolayca harcadı..bence telafısı yok.Ertuğrul hocada bu konuda haklı bence.. |
kiralık vermeliydiler yazık oldu seneye 5 milyonda ona öderiz :( |
Burağın açığı vardı gitmesi iyi oldu |
umarım çok çok başarılı olur ve birgün tekrar beşiktaş'a döner. |
Burak Holosko kadar iyi lafını söylemek için sanırım daha Burak ın 3 senesi var ki o da aklını başına alıp bu 3 sene kendini geliştirirse... Burak kendi şansını kendi kaybetti Ertuğrul un hiç bir suçu yok... Şu konuşmayı Higuain için yapsa hadi dicem oynamadı doğru olabilir ama Burak daha ne şans bulcak kardeşim yeterli fırsatı buldu kullanamadı... |
Alıntı:
İnşaLLah çok başarıLı oLur...Sonra SizDe geri aLmak için uğraşırSınız o zaman çok güLerim.Ve şimDi tek isteDiğim bu ....... |
ne alaka ondna futbolcu olmaaz |
olaylara bjk taraftarı olarak değilde baba olarak yorum yapmış ben bakinin babası olsam bakiyi gönderseler baki için bile çok iyi oyuncu oğlumu harcadılar derim:D |
kısmen doğru sölüo tabi baba olmanın werdii duygusallık ta war...ama kiralık werilseydi en azından ben satılmasına gerçekten çok üzüldüm... |
Ne haksızlığından bahsediyor ya oynadığı maçlarda taraftarı çilden çıkarıyordu resmen. Yeterince şans verildi. o forma için gerekli mücadeleyi göstermedi. En basidinden Serdar Özkan' ı görsün. Yatmakla olmuyor bu işler. Aynı zamanda ruh ve mücadelede lazım... Suçu kendinde aramakta lazım. İnşallah hırs yapar da kendini yeniden kazanır... |
ertuğrul hoca daha ne yapıcaktı.ayrıca diatta-higuena de çıkıp bizi zorla kopardılar desin en aından tutar tarafı olur şans verilmedi derler |
burak ii futbolcu olabılır ama nerde patlama yapmadı bıturlu son macta manısada kacrdı poozısyonlara bakın |
yeteneğini gösteremedi gariban.. |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |