![]() |
arkadaşlar lütfen!!!! arkadaşlar tamam holosko çok paraya alındı ama böyle bir takım sözler laflar istememezlikler vs.ile adamı daha oynamadan beşiktaş taraftarının tepkisi yüzünden kaybedicez yapmayın lütfen olumlu şeyler konuşun ricalar ediyorum... |
ben ölene kadar olumlu şeyler konuşmam artık kardeşim varmı itirazın... |
BELKİ HAKLISIN BİZİM TEPKİMİZ HOLOSKAYA DEGİL TABİKİ YÖNETİME ÇOK PARA BE ABİ İNSAF KORAYADA YAZIK OLDU |
dediğin doğru ama görünen köyde klavuz istemiyor 2 milyonluk adamı 5 e kakaladılar bize..adam kontra adamı bizde iş yapamaz göz göre göre ertuğrulu dinleyip hatalı transfer yapmaya devam ediyorlar nasıl iyi konuşcaz artık güven yokki ne yönetime ne ertuğrula...herkeste holoskoya karşı bi antipati oluştu 2-3 maç gol atamaz da 1-2 kazma hareket yaparsa tribünde homurtular başlarr |
evet çok haklısın artık ne söylersek söyleyelim...ha buraya yazmışız sözlerimizi ha suya yazmışız. ben hep başından beri senin düşündüğün gibi düşünüyorum... şu an dan itibaren holosko beşiktaşa ne getirir onu konuşmalıyız |
walla yönetim iyi yaptı ofutbolcu 3 sene sonmra 25 milyon avro olur helalimden |
holosko-bobo ikilisi iyi iş yapcak biz holoskoyu seviyoruz sadece 3'e alınacak adama 5 weren beceriksiz yönetimi eleştiriyoruz ayrıca korayı verdikleri içinde çoook kızgınım |
holoskoyu kotulemıyorum ama bana gore çok para gıttı..yanlızca ben transfer polıtıkasından sıkıntılıyım..yoksa yazdıklarında haklısın... |
Alıntı:
Katılyorum kesınlikle Elestırmenın bi faydası olmaz Holoskoyu aldıgı paranın altında ezmeyelım (ayhanda oldugu gibi) Tepki gostermek yuhlamak musbet sonuc dogurmuyo, (önumuzde youla burak hatta hakan arıkan örnekleri varken aynı hatları tekrarlamayalım)sonucta zarrarı yine biz göryoruz Ortada bi hata varsa bile en az hata Holoskoda sanırım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:54 . |