![]() |
Burak: Bir gün mutlaka geri döneceğim Burak: Bir gün mutlaka geri döneceğim Holosko'ya karşılık Manisa'ya verilen Burak bu karara tepki gösterdi Burak, yaptığı açıklamada "Ben Beşiktaşlıyım. Topa vurduğum andan itibaren hep Beşiktaş'ta futbol oynamayı hayal ettim. Genç yaşta da Beşiktaş forması giydim. Önceki akşam beni aradılar, ve 'seni Manisaspor'a verdik' dediler. Önce gitmek istemirdum ama sonra yapacak başka bir şeyim olmadığını düşündüm. Geçen sezon Beşiktaş'a geldiğimde Beşiktaş'ın geleceği olarak transfer edilmiştim. Adım Burak değil de Burakoviç olsa herhalde daha fazla kıymet gösterilirdi. Bu şekilde davranılması ağrıma gidiyor. Bir gün mutlaka yine Beşiktaş'a geleceğim" şeklinde konuştu. |
kardeşim tmm kumaşın iyi ama verem ettin bizi 2 senedir yaa...hele bu sene 1 tane olumlu bişi yap ondan sonra konuşş |
hatayı kendinde arasan fena olmaz burak..egrı oturup dogru konuşmakta fayda var takımdan gönderilmeyen diger Türk fulbolcularla kendini bi kıyaslaa |
lütfen geri dönme senin gibi ruhsuz adamlara ihtiyacımız yok |
2 sene patlama yapıcak die sabrettik en sonunda içimizde patladı...inş.bigün çok büyük topçu olarak geri döner |
oformanın kıymetini bilseydfin............... |
Alıntı:
|
Ne kıymetinden bahsediyor ya komik :) Neyse inşallah yeteğinin farkına varır eski haline döner de geri gelirsin... |
Bence Burak bonservisiyle degil de kiralik verilmeliydi.Sezon sonuna kadar Manisa daki performansina bakildiktan sonra son karar verilmeliydi.Ben Burak in ilerde cok iyi olacagina inaniyorum.Bence biz bu adami tekrar büyük para vererek transfer edecegiz:( |
Burak Manisaspor\'da başarılı olabilir ama asla Beşiktaş gibi bir takımın oyuncusu olabilecek kapasiteye sahip değil. |
Türkiye`de Saat: 17:33 . |