![]() |
umarım okuyorsundur bunu burak kardeşim arkadaşım afedersin ama ben o bjk taraftarının önüne ölü koysalar dirileceğine inanıyorum en sonda zaten vestel macında ağzımıza sıçtın afedersin eğer bir topcu 2 kere kaleyle karşı karşıya gol atamazsa ben bunu yetenek eksikliği sayarım pahalı düşünülen holosko o gollerin 2 sinide yazardı 100 kere yakalasa 80 ini gol yapardı o pozisyonların hani ruhunuz yeter deerler ya işte sende o ruh bitmiş kardeşim kusura bakma sen bitmişsin genç yaşta paranın ve gençliğin verdiği bir gereksinim mi yada mecburiyetmi desem bilinmez ama disiplinsiz ve tutumsuzluğun istikrarsızlığın yüzünden kaybettin o formayı buna inan...şu halimle bile senden 100de 100 daha iyi oynarım ki oynuyorumda zaten....kendini geliştir burak sadece kendini geliştir iyisin ama bjk de oynayacak kadar değil v.manisa ayarında bir takımın efsane futbolcusu olabilirsin bu halinle |
sen anca çaycı olarak dönebilirsin burak maçtan sonra kameramanlara size para veriyim beni magazin e çıakrtın derken iyiydi manisa gecelerine ak geleceğin topçusu seni geri döneceksen bana ordan macun getir bi işe yara |
Türkiye`de Saat: 03:59 . |