![]() |
higuain bence de kontraatak oyuncusu ama anlayamadığım nokta şu : hem izleyerek, isteyerek bu adamı getirtiyorsun hemde oynatmıyorsun!!! kafam buna basmıyo ... |
higuain bana gore fazla forma sansi bulamadi... hep ikinci yarida oyuna girdi ... ilk 11'de sadece 5-6 kez basladi her alde tam bilmiyorum yanilabilirim.. daha fazla sans verilmesi gerekiyor |
Alıntı:
|
çalım yeteneği gelişmiş bi oyuncu ama şut ve pas oranı düşük tekniği güzel bi oyuncu ama holosko 3 tane higuain eder |
higueni isteyen sonrada ona doğru düzgün şans vermeyende Ertuğrul hoca, konuyu açan arkadaş; başka başlık altında ertuğul la sapasağlam ilerliyoruz demiştin.Bu konuyu açman tutarsız olmuş.Pek beğendiğin hocanın tercihine karşımı çıkıyorsun yada onun yanlış düşündüğünümü sanmaya başaldın. Yada HİGUEN ile yeni alınan Holosko arasında özellik olarak fark ne. Holoskoya neden o kadar istedi bu ertuğrul hoca. İkiside boş alanların adamı yada kontartağa uygun tipler.Kapalı savunmaları karşında fazla iş yapamazlar. Benzer özellikli iki oyunucudan ilkini 2 yıl izlediğini gelecek vaad ediyor dediği higueni bir kalemde rahatlıkla harcadı,şimdide Gelecek vaad ediyor diyerek 8 milyon eoru yu harcatarak Holoskoyu aldırdı. ertuğrul hoca transfer yanlışlıkları ile klübü dahada borç batağının içine itmektedir. |
Alıntı:
|
[quote=waitforme;535743]denememi yapıcaz kardeşim maçlarda ?? iyi performans göstersin bi maç ertesi maçta ii oynasn snra formaya hak kazansın...kaç maç bi bobo yada delgado gibi oynadıda forma şansı wrmediler ?[/quot haklsın kardesım... |
Alıntı:
BEN ERTUĞRUL HOCA YA HER ZAMAN DESTEK VERİCEM !! HATASIZ KUL OLMAZ .. DEDİĞİM GİBİ, HİGUAİN KONUSUNDA HATA YAPTI AMA Bİ HATA YAPTI DİYE DESTEĞİMİ KESMEM.. ÇÜNKÜ, BEŞİKTAŞ LININ HALİNDEN BEŞİKTAŞ LI ANLAR VE ERTUĞRUL DA İİ Bİ BJK Lİ.. |
ii adam değildi belli oldu oynadığı maçlarda gitmesi bizim için hayarlı olur derim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:25 . |