![]() |
ben de katılıyorum sana higuen e kesinlikle gereken özen ve imkan sağlanmadı be hala bu oyuncunun iyi bir çıkış yapacağına inanıyorum gereken fırsat verilirse o yetenek var higuende bunu nasıl göremez ertuğrul haca onuda anlamış değilim |
Alıntı:
|
Higuain i göndermek saçma olur bence bi devre daha durmalı takımda... |
oldu arkadaşlar biz şampiyonluğa oynuyoruz deneme tahtasımıyız midd. şampiyonluga oynamıyor 1 hafata onu oynatır öteki hafta başkasını şampiyo nluga oynayan takımda kadro değişir mi sık sık ya ? getirip deneyelim ya tutarsa hesabı fıkra gibi ya |
kiralık gitsinnn |
bunun kazma olduğu (hangi maç olduğunu hatırlamıyorum) kalenin karşısında topu stad dışına yollamasından belli değil miydi? |
iyi bır oyuncu olabılır holosko yerıne takımda tutulsa o paraya bır 10 numara alsak olurdu ama ertugrul hocanın holosko sevdasına hem bu adma gıdıyo hem koray burak +5 mılyon euro |
higuain i kiralık verseler birilerine daha iyi olur buraktan daha iyi olduğu kesin |
BOBO İLK GELDİĞİNDE KİM BU DİYORDUK... AMA ISRARLA OYNATILDI VE BUGÜNLERE GELDİ.. SERDAR KURTULUŞ, SERDAR ÖZKAN vs. SÜREKLİ OYNATILDI.. HAKETTİLER.. SERDAR KURTULUŞ UN İLK MAÇINI HATIRLIYORUM, AYAKLARI TİTRİYORDU.. HİGUAN İN MEVKİSİ DAHA ZOR, MUTLAKA GOL ATMAK ZORUNDA .. BENCE HİGUAİN E ŞANS VERİLMEDİ AYRICA BU ADAM GÖKTEN DÜŞMEDİ İSTEYEREK İZLENEREK ALINDI |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |