![]() |
Lucescu Beşiktaşa Dönerse Neler Değişir. MIRCHA LUCHESKU BESIKTASA DONSE NELER DEYISE BILIR GECMIS ILLERDE OLAN BESIKTASLA INDIKI BESIKTAS ARASINDA NE FERQ VAR VARSA NEDE DIR? SIZLERIN DE FIKRINI BILMEK HOS OLAR YENI ILINIZ MUBAREK QARDASLAR!!! http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1199048593 NASIL OLMUS KENDIM HAZIRLADIM IMZA: http://besiktasforum.net/forum/attac...1&d=1198622959 |
valla bu durumda olmayacağımız kesin..biker eistikrar olurdu,bol bol gol olurdu hiç yoktan kıvranmazdık,ayrıca sapasağlam bir defansımız olurdu veee ertuğrul gibi transferlerde asla hata olmazdı..luce ne alacağını ii bilir ;) |
LUCESCU SCALA TİGANA BOSQE İSTEMİYORUZ ERTUĞRUL SAĞLAM VARKEN BUNLARI DÜŞÜNMEK GEREKSİZ SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ !!! |
KARDESLERIM KIMSE INCIMESIN HATAMIZI BILMEK COK IYI OLURDU BU GUNKU DURUMUMUZ ERTUGRUL SALAMLA OLAN YANI BENECE HIC YAXSI DEYIL OYUN ZAMANI HATALAR COK AMMA LUCHESKU ZAMANINDA HER BIR OYUNCU CALISIR VE 90 FAIZ OYUN ORTAYA KOYARDI LUCHESKU OYUNU HER ZAMAN ZAYIF OYUNCULAR UZERINE KURAR AMMA ERTUGRUL HOCA BOBO DELGADO VE TELLO RICHARDINHO KIMI OYUNCULARDA NOBRE KIMI AKIN KIMILERINDEN HIC YARARLANA BILMIR BIR DE KI BESIKTAS KADROSUNDA LUCHESKU DONEMINDE OLAN OYUNCULAR KIMLER HEPIIZ IYI BILIRIK ORTADA ISE SAMPIONLUK VARDI EN AZINDA CHELSIYE 2 GOLATMISDI ALMANYADA ISE 2 GOL YEMISDIK AMMA BU OYUNCULARLA LIVERPULLA OYUNDA 2 -1 VE 8-0 BUNA NE DEME OLUR SIZ SOYLEYIN ACIK REZALET BOYLE BIR OYUNCULARLA BELE BIR SONUC OLMAZ!!! |
luce büyük hocaaaaaa...saten gitti daha belimizi doğrultamadık |
Alıntı:
bencede artık geçen geçti önümüze bakalım yeter geçmişe bakmaktan geleceği göremiyoruz. |
böyle konulşar açıp ortamı germeye gerek yok bence... olacak şeyler hakkında konuşsak daha ii olur |
bu saatten sonra ne lucesku gelırrrrrr nede bız lucescuyu alırızzzzzzz ya madem gerı çağıracaktık neden gonderdık yanı gonderışırken aklımız nerdeydı??? |
Varsayımlar üzerine konuşmayı sevmem,Lucescu takımın başında olsa belki defansif açıdan daha kuvvetli bir takım olurduk. |
ARKADASLAR LUCE GELSEYDI DAHA KOTU OLURDU TAMAM ZAMANINDA IYI BIR ISTIKRAR YAKALADI FAKAT BU SEFERINDE GELSEYDI TAKIMA OGLUNU GETIRMEYI DUSUNUYODU BIZDE ELIN ROMENLERINE YEDIRECEK PARA YOK VARSIN TURK OGLU TURK YESIN |
sezon başında istemiştim şimdi hayır diyorum önce hoca istikrarı ayrıca takımı kadro alarak bizden iyi olduğu ve de guruplarıda bize göre daha kötü olduğu halde beşiktaşın o gurupta olmasını isterdim 6 puan aldı ş.l.de ne farkı var yani |
Ne lucescusu arkadaşalar unutun şu adamı onuda gördük zamanında gidenin geri gelmesini asla istemiyorum bu hocada olabilir futbolcuda eski camlar bardak oldu luce takımı çalıştırırkende maç izlerken karnımız ağrıyordu şimdide ama kendi yetiştirdiğimiz ve henüz yolun başında olan Ertuğrul hocaya sahip çıkalım lütfen boş şeylerle uğraşmayalım |
Eğer gerçek anlamda istikrardan söz etmek istiyorsak bu konuları asla gündeme getirmemeliyiz. Sanki herşey olup bitmiş, şampiyonluk elimizden gitmişte biz yeni alternatifler arıyoruz. !! Ertuğrul hocayla mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorumm. Sonuna kadar destek.... |
Eğer Ertuğrul Hoca mızınb başarısını istiyorsak bu tür söylentilerin çıkmasına izin vermemeliyiz.. |
luceyi çok beğenirim ama bu dünyada luceden başkalarıda var bir adam saplanıp kalmamk lazım.ertuğrul hoca ile en az 2010 sonuna kadar devam edilmeli |
Luce gelse hic bi nane olmaz |
ya bu nası mantık varsa türk oğlu türk yesin...???luce zamanında yok muydu türk oyuncular?hepsi de şahane futbol oynuyolardı.Şİmdi takıma bakıyosun yine türk oğlu türk yiyo paraları ama ortada sıkıntıdan başka hiçbişey yok.Korkak,çekingen,ligde hangi takım rakip olursa olsun kapanan bi beşiktaş var.Luce yi mumla arıyoruz;değerini bilemedik vesselam |
hocamız varken bu tür konular gereksiz bence ya |
şu ana kadar gördüğüm en mükemmel teknık adam bence ertuğrul hocaya güveniyoruz elbette ama lucescu gibi bi hoca zor gelir gonderıldığıne cok uzulmustum inş tekrar geri döner bjk olmasa bile türkiye ligine :( |
luce beşiktaşı uçurur.. |
onun yüzünden bir şampiyonluk gitti yüzüncü yılda iyidik ama sonra lucescubozuldu belki haklıydı ama yapacak birşey yok artık gelmesin onemli olan istikrar bence bosge ye sabır gosterilseydi bence beşiktaş çok iyi olurdu. |
Hiçnirşey değişmez...! (Sebep: Baştaki Basiretsiz Yönetim) |
ertuğrul 2 sene başarısız olursa gelsin bence çokta iii olur awrupanın en iyi oyunu okuyan hocası ama ertuğrula en az 2 sene şans verilmeli yani bunu 2009 yazında konuşalım |
benimde suana kadar gordugum en iyi teknik direktor..besiktasa donse banko sampiyondk bence.. |
hiç birşey degısmez degişmesi gereken sey yönetim |
Türkiye`de Saat: 23:25 . |