![]() |
Koray mı? Selçuk İnan mı? Arkadaşlar Koray'ı gönderdiklerine göre mutlaka o bölgeye bir adam alacaklar bence Fahri Tanan'ı geri çağırmazlar. Aslında Holosko transferinde Selçuk inan'da alınsaydı hem maddi yönden zarar etmemiş hemde iyi bir oyuncu transferi yapmış olurduk. Selçuk İnan 1985 doğumlu Koray'a göre daha iyi top kullanıyor. Belki yönetim bu transferi yapabilir. Sizce nasıl olur? Koray'ı tabiki seviyoruz ama duygusal davranmamak lazım. Bana Koray mı? Selçuk İnan mı derseniz ben Selçuk inan derim. |
Ben yine koray derdim.Adam nerde oynarsa oynasın sırıtmıyor.Joker gibi adam, onun gibisi zor bulunur.Süper bir yedekti bence...Selçuk inan gibi topçuları biz çok aldık zamanında.Oyun stili 4-5 sene önce aldığımız ümit aydına çok benziyor.Hatta ümit aydın bundan çok daha iyiydi ama tutmadı.Selçuk inanıda izledim birkaç maç düz bir topçu bana göre...Zaten bizim aradığımız mevkiiye yani ön liberoya alınacak türk oyuncu göremiyorum.Bi Emre belözoğlu var onunda glmesi çok zor ihtimal.Bu mevkkiye yabancı alınırsa çok daha iyi olur.Devre arasında alınma ihtimali çok düşük,sezon sonunda belki düşünürler almayı... |
doğru |
türkiyeden alıbileceğin tek önlibero |
selçuk inan gerçekten takımımıza faydalı olabilecek bir isim,ama manisa yönetimi ile bir daha pazarlığa oturmak istemiyorum ben bu sefer neyimizi alırlar sizce? |
selçuk inanı almak iyi olurda biizmkielrden 5 milyon da bunun için yanına delgado bobo falna isterler heralde ana 2.5 + baki ve yozgatlı verilcekse bence olabilir fena olmaz en azından genç yani :D |
korayyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
Alıntı:
bana sanaki Koray diyenlerin duygusal davranıyor gibi geliyor. Ayrıca Koray'ı adam olarakta seviyorum. |
Alıntı:
|
selçuğun geleceği var |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |