![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
korayın gitmesi ne üzülmedim burak kiralansa daha iyiydi ortasahaya pancu tarzı adam alınırsa yada pascal f. gibi hücüm ağırlıklı biri çok iyi olur.gerçi cisse nin yerine adam bakıyolardır. savunmayada melberg gibi adam lazım |
Alıntı:
|
BANA OHA FİLAN DİYEN OLMUŞ BU BENİM DÜŞÜNCEM HERKES DÜŞÜNCESİNİ YAZSIN KİMSEDE Bİ BAŞKASININ DÜŞÜNCESİNE SAYGISIZCA CEVAP YAZMASIN OLAY FARKLI BOYUTLARA TAŞINIR !!!!! SİNAN DEMEDİ Mİ 1 AY ÖNCE : BEŞİKTAŞIN YAPACAĞI TÜM TRANSFERLERDE İMZAM OLACAK DİYE ? BENDE SORARIM ONA , MADEM KORAY I VERİYON NEDEN ORTA SAHA OYUNCUSU ARIYON? DİAATTA YA KAÇ KEZ ŞANS VERDİN ? MADEM ONU DA SERBEST BIRAKIYON NEDEN DEFANS ARIYON ? BU MU YANİ TRANSFER ??? BÖLYLE Mİ YAPILIR ??? DÜŞÜNCELERİME KATILMAYABİLİRSİNİZ AMA OHA DİYEMEZSİNİZ !!!! |
AYRICA SİNAN A NEDEN LAF YOK ONU DA ANLAMADIM ... |
Stoper ve ortasahaya iki tane adam gibi transfer yaptık mı süper olur.Ortasaha transferini zor görüyorum ama şu anda.Büyük ihtimalle türk olacak bu zaten.Türkiyede öyle bir topçu göremiyorum şu an.Mehmet topuzu saymıyorum çünkü kayseri satmayacağını 1000 kez açıkladı.Yabancı alınacaksada riconun gönderilmesi gerekecek.Bu da bayağı bir zor olur tahminimce...İkisi alınırsa süper olur ama ben adam gibi bir stoperede razıyım açıkçası... |
Ne Transferden nede bu futbol işinden zerre kadar anlamıyorsunuz...! |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |