![]() |
Skor mu ??? Güzel Oyun mu ??? BÖYLE OYNAYALIM KAYBEDELİM !!!! |
güzel oyun sonucunda galibiyeti de getirir çoğu zaman,1-0,1-0 maçlarla gelen şampiyonluğun çok tat vereceğine inanmıyorum,sürekli diken üstünde maç izlemekten sıkıldım ben şahsım adına |
Herkes guzel oyunla beraber galibıyet ıster tabiki Guzel oynayıp kaybetmek bence pek hos olmuyo yıllar sonra kimse guzel oyunu dııl skoru soyluyo Eger secım yapmak gerekırse bence skor İtalyanlar hıc bıse oynamdan sampıyon olyo Ama kral onlar olyo |
Alıntı:
arkedaş benim açtığım konunun aynısı sadece kelimeler değişik anlam aynı ama. |
Elbette güzel oyun önemli ama en önemlisi güzel oyunla kazanmak. KZaman zaman kötü oyunlada kazanmak gerekiyor. Zten kötü oynayıp kazanımayı sürekli hale getiren bir takım için güzele yönelmek yakındır. Çünkü hiçbir zaman için kötü oyun istikrar getirmez. Takımda birşeyler var ki kazanıyor.. İnşallah 2008 de güzel oyunumuzu güzel skorlar süsler:) |
bütün macları zorla kazanıyoruz. güzel oyun istiyoruz. güzel oynayıncada yenildigimiz zaman üzülüyoruz yazık oluyo futbola onun icin skor diorum güzel oynasakta oynamsakta hep biz kazanalım :) |
Alıntı:
GÖRSEYDİM AÇMAZDIM AYRICA ÜZÜLDÜM SENİLE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZE |
2 side olsa süper olur hem güzel oyun hemde farkk |
muhteşem bi oyun oynayıp yenildikten sonra içimizde mutlaka bir burukluk oluyor,kötü oynayıp kazandığımızda ise aklımızan bu maçı aldık ama haftaya nolur die geçiriyoruz onun için en az rakip kadar mücadele iiiiyiii pas kollektif futbol gol pozisyonu gol galibiyet işte bu kadar :):) |
güzel oyun ve sonuç olarak 3 puan. güzel oynayarak yenemeyeceğimiz takım yok şu ligde. |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |