![]() |
delgadunun yanına ve beşiktaşa bir adam lazım oda isveçin yıldız kalstrom onu alalım bence onun gibi birini bulamayız |
her ikiside olmalı |
Alıntı:
|
Mehmet Topuz gibi ortasahanın ortasında ve kanatlarında oynayabilen bir oyuncu ile ileri geri gidip gelebilen hem topu oyuna sokabilme başarısı gösteren hemde rakip atakları büyümeden kesen bir ön libero Beşiktaş'ı çok çok iyi konuma getirir. |
Beşiktaş ricardinho yu gönderip yerine sağlam zago gibi bir defans oyuncusu arıyor listede 10 kişi var bakalım ne olacak ayrıca sol kanata bana göre hala caner'i istiyorlar ayrıca sezon sonu mehmet topuz büyük ihtimalle Beşiktaş'ta olacak. |
benim kanımca orta sahaya fenerdeki Aurello ve Appiah tarzı yada kayserideki mehmet topuz çok iyi olurdu. suanki durumda Koray gidince Ciisse nin yokluğunda sanırım Serdar kurtuluş o mevkide oynar diye düşünüyorum. Serdar Özkan ın asıl mevkisi kanat değildi gibi geliyor bana sizce serdar özkan cisse ile beraber orda oynayabilirmi |
orta sahaya aurelio, appiah, vieira, gerard, makalele.... tarzında bir futbolcu lazım. hem hücuma iyi çıkabilmeli, hemde koşöalı ve top çalabilmeli. bunların dışında adam alınacaksa ricardinhonun gönderilmesine gerek yok. |
Türkiye`de Saat: 07:09 . |