![]() |
ikinci yarı patlarmıyız holoskoyu alarak forvetimizi güçlendirdik..... ilk yarıdaki gibi kısır maçlarmı izleyeceğiz yoksa ikinci yarı patlama yaparmıyız? |
orta saha lazım saglam bi tane ozmn patlarız |
garanti patlarız ama iyi motive olmamız lazım.d.d.d |
Hemencecik iyi bir oyun beklemek fazla iyimserlik olur.Ama şurası kesin ki Holosko transferi ve takıma katılacak 2 oyuncunun da kalitesine paralel olarak Beşiktaş daha derli ve toplu bir futbol oynayacaktır.Takımdan iyi oyunu gereken ahenk ve birliktelik sağlandığı zaman beklemek gerek.Bunun içinde sabır gerekiyor tabi... |
oyun kurabilen bi defans alalım çok felaket patlıcazzzz!!!! şampiyonuz bu sene |
bence çok daha iyi oluruz ikinci yarı ve şampiyonluk gelir... |
sihirli değnek değmiş bir takım beklemiyorum ama daha iyi olacağımızı düşünüyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum, her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum.. |
çok iyi bi futbol bklemiyorum ama eskiye nazaran ilerleme kaydederiz... takım olma yolunda gidiyoruz şu an. daha çok zamana ihtiyacımız var |
İlk yarı 22 gol atmışız.İkinci yarıda daha fazlasını atacağımızı rahatlıkla söyleyebilirim.30u bulacağını tahmin ediyorum enazından...Holoskonun gelişi bence çok şeyi farkettirir.En önemlisi rakip defans daha çok ürkecek,daha fazla adamını geride bırakacak.Hele deplesmanlarda holosko-bobo ikilisinin daha çok iş yapacağını tahmin ediyorum...Oyun bakımındanda ilk yarıdan çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Ama şu defans işini halletmemiz lazm ilk önce.İyi biri olursa bence çok şey farkedecektir beşiktaşta... |
oyun kuran bi defans , bide orata sahanın göbeğine koşan, pres yapan bi adam gelmesi lazım .. yoksa kendimize patlarız |
İnşallah patlarız :D |
Patlamasina kesin patlariz da artik Sinirden mi yoksa SEVINCTEN mi onu zaman göstercek... |
puan hırsızlarına ragmen ıyıyız .dıgerlerındede bı halt yok.medya gazı |
aynen özlem abla valla.şişiriyolar onları bisimde ilk yarıdan çok farkımıs olmas belki ama daha iiyi olacağız galiba |
benım hıslerım kuvetlıdır sene sonunda soylemıstın dersı 2 3hafta kala sampıyonuz canım benım |
Alıntı:
inşallah be ablacım ya valla okadar ihtiyacımıs varki şampiyonuğa...dilin fal olsun:D |
inşallah başka şansımız yok hem bizim hem yönetimin hem hocanın şansı yok başka patlayacak ama inşallah sahada patlar |
kesın sampıyonuz bjk konusunda hıslerım acayıp tutar |
Alıntı:
4 sezon perem perem olacağımısıda tutturduysan inanıorum sana abla:D:D |
aynen hıc sasmadı |
hadi bakalım hayrlısı ozaman spreyleri bayrakları hazırlıyorum ablacım ona göre |
o zmn 11111111 22222222222 33333333333333 be sik tas lay lay lay layyyyyyyyyyyyyy oooooooooooooo besiktas |
Kondomsuz patlamayalım lütfen!!! |
daha çok yapan bir takım olacagız topla oynayan doldur bosalt yapmayan zevk veren bir bjk görcegız bence yani insallah :D |
ben inanıyorum beşiktaşlı futbolcular istesin yapamayacakları iş yok porto maçınada korkarak çıktık nede olsa na malüp tek şampionuyuz liverpol maçı çok kötüydü hala etkisini atamıyorum üzerimden |
ya patlarızz ya patlarızzzz bence bu sene bizim senemiz azcık yönetim dişini sıksın 2 tane daha iyi transfer istiyoruzzzzz sonrada şampiyonluk tutu atmak istiyoruzzzzz... |
patlatırızzzzzzzz.. |
Ya içe yada dışa doğru patlarız... |
oo forma kutsALdır eyer başka bi iddamız yoksa patLamaya ,gec kaldılar yapacaklar inannıyom onLarda inansın :) sonu iyi oLmaz sinan engin ne duyruLur :):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:50 . |