![]() |
İbrahim Akın: Ertuğrul Sağlam teknik direktörlüğü bilmiyor Beşiktaş'a geldiği ilk sezonda teknik direktör Del Bosque ile çalıştığını belirten İbrahim Akın, "Del Bosque hepimizle ilgileniyordu. Ben antrenmanda gol attığım zaman bile Del Bosque kenarda o golün çoşkusunu yaşıyordu. Maalesef Beşiktaş'ta Del Bosque haricinde iyi bir teknik adamla çalışmadım. Sayın Demirören'in en büyük şanssızlığı Del Bosque haricinde iyi bir teknik adamla çalışmamasıdır. Ertuğrul Sağlam geldiği günden bu yana benimle görüşme bile yapmadı. Beşiktaş'a nasıl bir sistem yerleştirmeye çalıştığını hala anlayamadık. Kadro seçimini yaparken hangi kriterleleri göz önüne aldığını açıklamasını bekliyorum. Ertuğrul Sağlam yüzünden Beşiktaş'tan ayrılıyorum. Abdullah Avcı'nın yüzünü kara çıkarmayacağız. Beni artık izlemeye doyamayacaksınız" dedi. Arkadaslar, bu kadar adi biri olamaz ya, insan biraz öz elestiri yapar. Neymis efendim, antremanda attigi gollerde Pon Pon Kizlar alkis tutacakmis da.... Estagfur TÖVBE |
o once adamlıgı ogrensın bjk sporcunun ahlaklısını sever o top yerıne nelerın pesınde kostugunu unuttu galıba |
Del Bosque de Rıza Çalımbay da Jean Tigana da ve Fatih Terim de bilmiyordu.Hepsinin sana gerekli şansı vermelerine rağmen bir arpa boyu mesafe katedemedin.Şimdi de utanmadan bu tarz açıklamalarda bulunuyorsun.Hiç yakışık almadı bu demecin.Önce çık sahada topunu oyna sonra hoca hakkında atıp tut. |
senin laf attığın kişilerde sana '' bu adamdan topçu olmaz '' demesini biliyordu ama onlar senin kadar şahsiyetsiz değillerdi... |
beşiktaştayken başka ayrılınca başka...anlaıyorum ben bu adamları yaa okadar şans verildi sana be adam... |
İbrahım Akın. Ertuğrul Hoca futbolu bılmıo demişsin...Ertuğrul Hoca sanaa o kadar taviz verdığı için soyledın sen bu lafı heralde ... |
Alıntı:
|
terbiyesizlik yapmış |
Alıntı:
|
kuyruk acısı nedır bılırmısınız |
hasieeee |
sen futbolu biliyomusun akınnn |
ibrahim sana belediye baksın artık |
ben ibrahimin röportajını dinledim ertuğrul hoca hakkında böyle dediğini duymadım sadece delbosqe zamanında 28-29 maç oynadım iyide oynadım delbosqw antremanda gol atınca bile seviniyodu falan dedi.gençeler önem verilmiyor da dedi ki ben buna kızarım işte serdar ö. kaç sene kiralık gitti genç yaşta sonunda aldı formayı.serdar k. denen adam geldi direk olarak formayı kaptı.bobo kiralık geldi şimdi değişilmez oldu fiyatını 3 e 4 e katladı. kendine güvenseydin sende kiralık gitmeyi düşünürdün.fazla şans bulamadığın konusunda sana hak veririm şöyle 4-5 maç arka arkaya 11 çıkamadın. |
İyi olmuş.İyikide böyle açıklamalar yapmış.Bu açıklamalar Ertuğrul Hoca'mızı kamçılar.Böyle itlerin ağzının payını alması için bundan sonra sanırım biraz daha konsantre olup işine yoğunlaşacaktır.İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR demişler.Anca gidersin kumarcı ibo.... |
ibo sen ne kadar oynadınki seni abdullah avcıda toplayamaz..... |
İ.Akın a yakışmamış bu demej.! Koray deseydi kabullenebilirdim bi yandan ama İ.Akın ın bunları demeye hakkı yok.! |
ya adam gibi gitmeyi bilmiyor musunuz kardeşim... |
Eğer böyle birşey demişse İ.akının futbolundan sonra adamlığındanda şüphe duymaya başlarım...Acınacak hale düşmeyin böyle açıklamalar yaparak...Yakışmıyor... |
Röportajı izleyen arkadaşlar bunları söylemediğini ifade ediyor ama başka yerde bu demeçleri verdiyse bilemiyorum.. Delbosque dönemindede çok fazla birşey vermedin takıma. Sürekli senden patlama beklendi işte elimizde patladın böyle... Çok yetenekli olduğun tartışılmaz ama yetenekte yetmiyor adam olmak lazım önce!!! Umarım bunları söylememiştirsin ve yolun açık, şansın bol olsun:) |
ayıp insan ekmek yediği kaba tükürür mü utanmaz adam kendi kişiliğini göstermiş işte it herif |
Ayıp Senin Yaptığın Ruhsuz Adam! |
yok böle bi haber yalannn gaza gelmeyinnn |
seni salak ibo sen top oynamasini bilmiyon! |
sen belediyede bile top oynayamssın hain ... |
ibo seni çok bekledik patlama yaparsın diye ama biz patladık sen patlayamadın sus suski adam sansınlar |
sen adammısın be ibrahim akın ulan bu adam sana kac defa şans verdi bir olumlu hareketi göremedim gaziantep macı hariç bir sey yapmadın sen 10 maç sonradan girdin aydın karabulut 1 maç onbirde oynadı senden bin kat daha iyi oynadı sen ilk önce ignegi kendine batır |
Alıntı:
.....MADEM HARBİSİN BUNU TAKIM İÇİNDEYKEN SÖYLEYECEKTİN...... |
ee etme bulma dünyası ibo sen zamanında ailton a bariz gol pozisyonlarında pas vermedin sırf o gol atamasın ben atimdiye dağlara taşlara attın topu ve adamın gitmesine sebep olanların başında sen geliyordun boşuna dememişler allahın sopası yoktur diye sana verilen fırsatları değerlendiremedin olacağı buydu çok bile kaldın beşiktaşta sen |
ADİ ADAM SEN FUTBOLU ÇOKMU İYİ BİLİYORSUN KAÇ SEZONDUR YOK SUN PİYASADA |
senin 3 senedir çalışmayan ayakların çalışsın çenen değil ibo |
Benim tek umudum : muhtemelen başarısız bir Holosko transferinden sonra yönetimin ve Ertuğrul hocanın haziran ayı itibariyle istifa etmesidir. arkadaşlar bu yönetim dolaylı olarak 7 senedir iş başında. ne kadar zarara uğramışsak amatörlükten ve aşırı duygusallıktan oldu. oysaki taraftar olarak duyguları biz yaşarız ve yaşatırız. yöneticilerin görevi Beşiktaş A.Ş. yi iyi yönetmek olmalı. |
bakıyorsunuz nail gibi bir yetenek veriliyor. S.Özkan kendi çabalarıyla neredeyse sağ kanadın vazgeçilmezi oluyor. mehmet sedef yıllara rağmen hala kazanılamıyor. ibrahim kaş hala takımda muamma. batuhan profesyonelce idare edilemiyor ve tabiki kullanılamıyor. nerde o izlediğimiz fırtına çocuklar aydın ve kenan..?? neden istikrar çizgileri dalgalı. kimler nasıl idare ediyor bu gençleri. milli takımdan alınan İ.Akın G.Zan Burak Yılmaz ne hallerdeler. uyanmak lazım. avrupada bu gençler bu hallere getirlmiyor. sorun öncelikli yönetimdedir. iyi para diye ilhandan nihattan carewden vs.vs. olduk. Allah aşkına yahu adam satarak büyük takım olunduğuna dair bana bir örnek sunabilecek futbolsever varmı..?? |
sen gerekli şansları yeterince teptin senin daha bir şey söylemne hakkın yok millet sen gol attın die boynunamı atlıcak zaten bu senin görevin |
kendisi çok mu iyi topçu |
Türkiye`de Saat: 20:57 . |