![]() |
Zan'dan hodri meydan Zan'dan hodri meydan Beşiktaş'ta sık sık sakatlandığı için eleştirilen Gökhan Zan iddialı açıklamalar yaptı Beşiktaş'ın yabancı bir stoper oyuncu için yaptığı arayışlara Gökhan Zan, "Tedavimin bitmesine 10 gün kaldı. Transfer, yönetimin ve hocanın işi. Ama ben hodri meydan diyorum. Kasımpaşa maçıyla başlayıp, müthiş bir performans sergilemeyi düşünüyorum" dedi. Sakatlığı süresince, büyük sıkıntılar yaşadığı hakkında hep bir karalama kampanyası olduğunu belirten milli futbolcu, "Rekabetten asla korkmuyorum. Kendime güveniyorum. Kim gelirse gelsin formayı giyeceğim. Beşiktaş'ın başarısı için terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Fakat çok talihsiz sakatlıklar yaşadım. İnşallah 2008 bana uğurlu gelecek" ifadesini kullandı. Fatih Doğan |
Gökhan On Numara ADAMsIn ama sakatlıklar bir türlü yakanı bırakmıyor umarım çok daha başarılı olup beşiktaşımıza faydanı iki kata çıkarırsın |
Kalitenden kimsenin şüphesi yok ama camdan adamsın ne yazıkki:) İnşallah dediğin gibi olur... |
valla öle cok sakatlanıyo ya yoksa süper adam inş bidaha uzun süreli sakatlanmaz |
şu sakatLanmaLarınDa oLmasa 10 numara aDamsın ... |
SENDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM ZAN |
ç.kaleden beri tanırım adama söyleyecek lafım yok gerçekten kendini çok geliştirdi bir de sakatlanmasa neler olur artık inş.2008 senin adına iiii geçer |
tmm gökhan sen yeterki iyi ol biz başka ne isterizzz |
ya kardeşim hep lafta ya tam gökan ii diyoruz adamda ki kalıba bak cam adam gibi bence gökan çözüm değil |
ya gökhan sen iyisin iyisinde hani olurya bi ihtimal sen sakatlanırsın biz ne yaparız. işte onun için bi yabancı stoper alalım dedik !!! |
hep sakat hep sakat böyle gitmez kendine bakmayı öğren ya... |
sakatlanması dışında pas konusunda da kendini geliştirmeli... |
Alıntı:
tebrıkler:shakehands::five::top: |
Valla sen ne dersen de sana güvenipde yola çıkılmaz bea gökhan zan...Adamı yarı yolda bırakırsın seb.Hiçbir önemli maçta yoksun.Talihsizlik diyorsun ama bir olur iki olur sen 3 maçta bir sakatlanıyorsun.Biraz sorunu kendinde arasan iyi olacak.Yoksa satış listesine konulacaksın sezon sonunda.Bence haklı olarak... |
gökhan avrupadan getireceğimiz senden iyi olmaz zaten bundan eminim.sakat olmadığın sürece hep sen oynarsın hiç kesik yemessin. |
Gökhan'ı tek gecerim kaliteli efendi harbi isim brawo |
Sen O formayi alirsin almasina da ama Hastanede giyersin gibi geliyor bana galiba sanirsam:) Adamin bir kalibina bakin bir de sakatliklarina, gece yalniz sokakta görsem baslarim korkudan BESMELE cekmeye gel gör ki üflesen sakatlaniyor.Hadi bakalim artik beklentilerimizi bosa cikarma eger bir yararin olcaksa bu yil olsun yoksa sen de BURAK in yanina.. |
İyi bir defans oyuncusunda şu özellikler bulunmalı: Çabuk olmalı,hava toplarına hakim olup kafaya çıkmalı,süratli olmalı ve topu bilip oyunu geriden kurabilmeli.Elbette bu özellikler her futbolcuya mahsus değil.Dünyanın en iyi defans oyuncularından ikisini örnek vererek açıklamalarda bulunmak istiyorum.Mesela Chelsea li John Terry i ele alırsak Terry'nin hava toplarına son derece hakim olduğunu ve kafa toplarına çıkıp hatta goller dahi attığını biliyoruz.Bunlar Terry'nin en önemli artıları iken,topla alışveriş konusunda zayıf olması handikapı olarak göze çarpıyor.Milan'ın ve dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri olan Alessandro Nesta da ikinci örneğimiz olsun.Nesta da tıpkı Terry gibi hava toplarına son derece hakimken, topu oyuna sokma konusunda ve çabukluk olarak sıkıntı yaşamakta.Hal böyleyken şimdi bize ve Gökhan Zan a dönelim.Gökhan'ın en önemli özelliği hava toplarındaki başarısı bu konuda Türkiye de rakibi yok.Ama gelgelelim çabuk değil topla alışverişi yok,ve süratli olmadığı için ilk müdahalelerde başarısız.Tüm bunların dışında Birde müzmin sakatlığı işin içine girince durum Beşiktaşımız için iyice çığrından çıkılmaz hale geliyor.Defansa yapılacak transfer tüm bu özellikler gözönünde bulundurularak yapılmalı.Beşiktaş böyle bir transferi gerçekleştirebilirse savunmada yaşadığı sıkıntılardan büyük ölçüde kurtulur... |
sen zaten sakatlanmasan gelen adamların hiçbiri kesemez seni.. |
Alıntı:
|
inş. |
gökhan sen ii oynuyacaksın da sakatlık bi türlü bitmiyor bu arad aynı günde dogmusuz o sebeple bi ayrı seviyom ben seni kardesim :d 07 09 1981 |
sakatlanmasan |
cam adam yaa..profesyonel bi oyuncunun kendine dikkat etmesi lazım.. gecenlerde bjk tv de izledim roportajını..ben hatalıyım sakatlık konusunda dedi..hatanı biliosn madem bi daa yapma da biz de inanalım |
Türkiye`de Saat: 08:14 . |