![]() |
seni si**inler! |
kop git yaa ezik adam |
Eyy yönetimm bir bildiri yayinlasana bari!!! |
bu adama beşiktaşı ağzına alma hakkını kim wermiş.saçama sapan düşünceleriyle ismimizi kötülemesin.bizim onun görüşlerine ihtiyacımız yok |
kulüpten bir cevap bekliyorum bu adama |
Kendini şovmen zanneden biri...Yanındada ezik ömer çavuşoğlu, konuşup duruyorlar kendi aralarında.Tencere yuvarlanmış kapanığını bulmuş misali!!. |
ya fenerlilere ezik diyoduk bide cinconlar çıktı ezik cinconlar maça adam gelmez stadı devletten destek almadan yapamaz sonrada devlet beşiktaşı destekler. biz tayyipin fenerin sahası kapandığında yaptığı konuşmalarıda biliyoruz. bizim bizden başka dostumuz yok |
ya aziz üstel le ömer çavuşoğlu tam tencere kapaklar zaten böle mahalle kahvesinde yaptığı yorumlarla etraftakileri güldüren yaşlı amcalar olur ya onlara benzetiyorum, bi ara komik geliyordu atışmaları ama adamların ağzından futbol adına doğru dürüst herhangi bir cümle duymadığım için gerçekten çok sıktılar. Çekilin şu tvlerden artık sizin gibi kaşarlanmış yalaka yazarlar görmek istemiyoruz. Uğur Meleke gibi Mehmet Demirkol gibi Rıdvan Dilmen gibi yorumculara bırakın bu piyasayı, programlarda oturup göbeğini kaşıyan adam modeline bürünmeyin biraz... |
Konuşma tarzından zaten insanın kafasına duvarlara vurası geliyor..Seviyesizlik diz boyu hele Ömer Çavuşoğluyla ıyyy iğrençler tek kelimeyle..Aslında bizde bu gerzeğin konuşmasına tepki vererek hata yapıyoruz...Çünkü insan yerine konupta cevap bile verilmemesi gerekiyor... |
ben söylediği çoğu şeyin altına imza atarım.özellikle kalkavan konusunda çok haklı.bizim başkan sayesinde çok insan takımı bıraktı..bakkal gibi yönetiyo takımı ve hep kendine borçlandırıyo..vizyon sahibi değil tükürdüğünü yalıyor. yaptığı tek iş başkalarına suç atmak.suçlamak.böyle kluü yönetilmez..bence biraz düşünüp öyle yorum yapmaylıyız..eğer bugun beşiktaş iyi yönetilseydi lig tv oranları böyle olmazdı.carlos gibi yıldızlar bize gelirdi..o yuzden biraz özeleştiri diyorum yönetim adına |
Türkiye`de Saat: 17:31 . |