![]() |
Bizim köyde köpekler uludumu ayakkabılar ters çevrilir.Valla bu soğukta çıkarıp ters çevirdim ayakkabılarımı. |
harbiden bunamış ya bu adam :D |
bir fatih altaylı bir ömer çavuş bide bu dangalak futbolun F sinden anlıyorlarsa bende onlar gibi olayım eziğin önde gideni siz önce fenerbahçeye kadınlık yapmaktan kurtarın kendinizi |
kimine göre kralız kimine göre yalanız herkez rahatına baksın biz falan filanız allah çarşısına göre pazar boylarına göre mezar versin haddini bilmeyen sefil mahluk allahın ezik cinconlusu sen ilk önce kende takımına bak sanki bana galatasaray yönetimi çok iyi bizim iyi yönetilmediğimizi sölüor yok biz 2,5 uncu büyükmüşüz bana bak azize gerçek yüzümüzü gösterirsek 3,5 atarsın akıllı ol çarşı burada!!!!!! |
Alıntı:
|
bunaklık bulaşıcı galiba kalli geldiğinden beri bunakların sayısı artıyo |
tek kelimeyle DANGALAK ve ............ |
bu röportaji yayinlayan sporx'te haddini bilsin... HIC |
medya maymunu bunlar sen git magazin programlarında yorumcu ol futbol senin neyine bide ezikli versiyonu var bunun ömer ikisini alıcan :@ |
yha sen kımsn kardesım yaaa sanane bızım takımımızdan sanane bızım reytıngımızden sanane ! ulan bu medya hep bızı batrmya calısıo ! CANINIZ CEHENNEME MEDYA ! |
Türkiye`de Saat: 19:19 . |