![]() |
Doğan Yoldaş'tan taraftar tesbiti Son zamanlarda bütün kulüpler stadyumlarını büyütme yarışına girdiler. Ancak stadyumların kapasitelerinin artırılması seyircinin maça katkısıyla ters orantılı. Nedeni ise stadyumları adeta ikiye bölen localar, kat kat yapılan tribünler ve kombine bilet sahiplerinin artması olarak gösteriliyor. Yani gelir durumu yüksek olan taraftarlar maçları oturduğu yerden rahatsız edilmeden izlemek istiyor. Türkiye'de durum daha farklı. Anadolu takımları Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ve Trabzon maçları haricinde stadyumları dolduramıyor. Galatasaray takımı seyircisini UEFA kupasını kazanmasından sonra gün geçtikçe kaybeder hale geldi. Fenerbahçe taraftarı hem zenginler kulübü hem de takımlarını destekleyen bir yapıya sahip. Beşiktaş'ı anlatmaya gerek yok. Kartalın seyircisi tüm dünyanın dilinde! |
Fenerbahçe taraftarı hem ZENGİNLER kulübü hem de takımlarını destekleyen bir yapıya sahip. Beşiktaş'ı anlatmaya gerek yok. Kartalın seyircisi tüm dünyanın dilinde! NOKTA. |
aynen nokta ! |
Var mı itirazı olan ? :D |
Alıntı:
|
doğru tespit... |
evet tespit doğruu |
Bizi herkes biliyor |
:D:D çok mutlu oldum:D:D |
eziklerin takımlarını ne kadar desteklediği tartışılır BEŞİKTAŞ ile alakalı olan bölüme zaten katılmamak imkansız .....HeR ZaMaN HeR YeRdE En BüYüK KaRtAl...... |
Ezikler desteği bile yapamıyolar ama neyse .. beşiktaşın taraftarıı tüm dünyanın dilinde aynen nokta . |
çulsuz fenerbeşçeeeee:D:D:D |
evet butun dunyanin dilindeyiz taraftar olarakta abiler feneriumun yillik kazancinin 25 milyon dolar oldugunu soyluyorlar tezahuratlarla verdigimiz destegi urun alarakda vermeliyiz bana sorarsaniz |
Herkesin bildiği gerçek bir kez daha teyit edilmiş. |
Alıntı:
Bence de.Arkadaşlar işportadan bişey almayın.Hiç olmazsa senede 1 forma alsak o bile yeter en az 3 milyon forma sattırırız.Ben inanmıyorum ki bu kadar alışveriş yapamıyorum diyen çıksın. |
son nokta budurr..!EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ..!!! |
biz biraz daha avrupada başarılı olsak neler yaparız neler uzaydan ufolar bile bizi tanır:) |
abiler tamamda azcikta forma alma konusuna egilseniz diyorum tamam iyiyiz hatta iyi degil superizde urun diyorum forma diyorum oraya yogunlassak birazcikta |
Türkiye`de Saat: 23:15 . |