![]() |
Taraftarlarımız Eren'i unutmadı http://www.karakartal.com/images/hab...ar071_0501.jpgTaraftarlarımız Eren'i unutmadı Beşiktaş'ın ''Çarşı Grubu'' taraftarları, Diyarbakır'da önceki gün meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 5 kişi arasında bulunan Beşiktaş'ın fanatik taraftarı Eren Şahin'i unutmadı. Taraftarlar maç öncesi "Uğruna şehit verdik Beşiktaş Eren Şahin" yazılı siyah afiş açtılar. |
unutmaz zaten koçumuz bizim |
Başımız sağolsun Allah ailesine sabır versin genç kartalın. |
offff çok guzel olmuş pankart açmamız... şerefsızlerın kokunu kurutamadıkki olan gencecık çocuklarında canının yanmasına kadar geldii |
Pankartımız çok iyi olmuşta bizimkiler şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırırken diyarbakırlıların ıslıklaması çok canımı sıktı çok sinirim bozuldu . pkk lı adiler. |
ulan şu teröristler yüzünden ne kadar can gidicek ********ler |
çok güzel olmuş unutan kalleştir |
Bugün Show Haber de gördüm içim cız etti..! Çocuğun annesi Beşiktaş Formasını eline almış kadıncağız ağlıyordu tabutunun üstüne saracaktım ama bu formaları gördükçe seni hatırlarım die saramadım oğlum die haykırıyordu kadın...! Vallahi tüğlerim diken diken oldu, gözlerim doldu nerdeyse ağlayacaktım..! Allah Rahmet Eylesin..! Kahrolsun PKK.! |
Türkiye`de Saat: 13:18 . |