![]() |
higuaın ın zorluk drecesi yüksek maçlarda ne yapacağı önemli.Bu maçlarda sergeni koy oda çk rahat maç kazandırır... |
rico gider,higu kalır gidişat onu gösteriyor |
Hİguain hangi maçta 90 dkka forma giydiki. Ben yeterince şans werilmediğini düşünüyorum |
Baştan beri yırtınıyoruz Higuain e adam gibi şans verilmedi die..! Adamı şöyle 2-3 maç üst üste oynatsa hoca herkes Higuain i konuşur ama hocanın Nobre si var ouynatmaz :( |
herkes bu ıkılıyı konusuyo ya |
süper bence ikinci yarı bizi uçurabagindan eminim |
rico gitsin ya higuain geride de oynar ama kalsın seviyorum ben onu. bugün de iyiydi. sürekli oynarsa daha iyi olacaktır. holosko da biraz uyumsuzdu sanki , atlatınca no problem. herşey güzel olacak inş. |
bu maçtan bir şey anlayamayız ama tabii baştan beri higuainin yeteneğine inananlardanım oynatıldıkça kendini bulacaktır dar alanda iyi işler yapan forvet ihtiyacımızı giderebilir... Hlolosko da geleceğe dair bazı ipuçları verdi bize gerçekten iyi olacak gibi takım... |
bende aydın karabulutu beğendim bu adama ibrahim akın kadar şans verilse çok iyi maçlar çıkarırdı. neyse daha kaybedilmiş bir şey yok. sol kanatta iyi bir alternatif olabilir. |
bence ikiside çok iyiydi özellikle higuain adamı sağ tarfta ortada solda heryerde kullanırız bence higuain gitmemeli lig uzun maraton allah korusun dolu sakatlık oluyor..rico gider bitane stoper alırız bitanede türkiyeden bizim takımda oynayabilcek kapasitede ön libero alsak tmmdır |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |