![]() |
Holosko göz doldurdu ! http://image.haber3.com/haber/136770.jpg Holosko göz doldurdu ! Beşiktaş, Diyarbakır DİSKİ deplasmanında 4-0 kazanırken, yeni transfer Holsoko alkış aldı. 5 Ocak 2008 17:01 Diyarbakır BŞB. DİSKİ karşısında 45 dakika görev yapan Holosko, ilk maçında asist yaptı. Batuhan'ın yerine ikinci yarıda oyuna giren Slovak oyuncu, 52. dakikada Nobre'ye 'al da at' dercesine bir orta yaptı, Brezilyalı oyuncu güzel ortayı golle sonuçlandırdı. Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki bütün ataklarında yer alan Kartal'ın yeni transferi, sergilediği futbol ve uzaktan sert şutlarıyla beğeni topladı.Öte yandan sezonun ilk yarısında rakip fileleri sadece bir kez havalandırarak hayal kırıklığı yaratan Nobre, gol sayısını ikiye çıkardı. Brezilya asıllı futbolcu, ligin 8. haftasında Gençlerbirliği’ni 1-0 yendikleri maçta gol atmıştı. |
güzeldi begendimm..... |
Ben de beğendim.Rakip zorlu değildi ama biz çok zorlanırken yaptığı asistle takımı rahatlattı.Dahada iyi olucak inşallah |
izleyemedım ama emınımki iyidir.. |
izledim beğendim. |
evet güzeldi. atacağı gollerden çok , attıracağı goller daha çok konuşulur holskonun. ama bu maçı baz alarak yorum yapmak pek de iyi olmaz... |
evet iyiydi |
daha dün bir yazım vardı holosko nun gelişi ile nobrenin senesi olacak diye yine yanılmadım tahminimde umarım böyle devam eder |
öyledir o sağol |
Bence de iyiydi ama asıl iyi ve hocayı iyi oyunuyla utandıran Higuain idi.! |
Güzel hızlı oyuncu inşallah daha iyi maçlara adını yazdırı. İnşallah Serdar özkan gibi çabuk sönmez.. |
maçı izlemeyi çok isterdim ama olmadı higuain inş hep bölyle dewam eder hadi hayırlısı 2008 e galibiyetle girdik ..... |
bravo Alıntı:
|
valla değil holosko ronoldinho yu da getirsek nobrenin senesi filan olmaz tamam bi gol attı ama ya kaçırdıkları yani amatör topçu kaçırmaz bu adam bi yeteneksizlik mi desem kısmetsizlik mi desem bişiler var ama çözemedim gitti.... |
abartmaya gerek yok 3.lig takımıyla oynadık |
Alıntı:
|
BENCEDE ABARTMAYA GEREK YOK 3.LİG TAKIMIYLA OYNADIK :D |
Adam hakkatenn ii oynuo ya |
Alıntı:
|
bence abartmaya gerek yok abiler sonucta 3. lig takimiydi oynadigimiz rakip benim icin bu macta holoskonun tek artisi takim oyunu oynamaya calismasi egoistlik yapmamasidir |
Ankaraspor ve Konyaspor maçları Holosko için daha net bir izlenime sahip olmaya yardımcı olacak. |
Güzel günler gözüküyor |
evet iyidi |
süper bir oyuncu ! oyun stili ayni F.Torres gibi :D bjk ya cok faydali olacak ins. |
Türkiye`de Saat: 15:18 . |