![]() |
Transfer müjdesi http://www.karakartal.com/images/hab...os001_0501.jpg Beşiktaşımız'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, siyah beyazlılar Yunan Kyrgiakos ve Arjantinli Coloccini üzerinde yoğunlaştı. Menajer Sinan Engin, Avrupa'da futbol oynayan 2 ünlü oyuncuyla görüştüklerini söyledi. Futbolcuların stoper olduklarını vurgulayan Engin, "İkisinden biriyle bir hafta içinde anlaşacağız" dedi. Bu futbolculardan birinin Deportivo'da oynayan Coloccini olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki yıldız 2004'ten bu yana İspanya Ligi'nde Deportivo forması giyiyor. Siyah beyazlı takımın gönlünde uzun süredir yatan diğer isim ise Kyrgiakos. Özellikle 1.93 boyundaki dev stoper için Kartal tüm imkanlarını seferber etti. Siyah beyazlı takım Yunan oyuncu için 3.5 milyon euroya kadar çıktı. SAĞLAM: ARAYIŞ SÜRÜYOR Transfer çalışmaları için teknik direktör Ertuğrul Sağlam da, "Daha önce dediğim gibi bu konuda çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Yakında kaliteli bir yabancı stoperi takıma kazandıracağız. Taraftarımız sabırlı olsun ve beklesin" ifadesini kullandı. |
Higuain'in bugünkü performansından sonra kimin gideceğini çok merak etmeye başladım.Bu transferin yapılmasıda şart.Ricardinho'ya da yazık olur giderse.Çok bilinmeyenli denklem |
Coloccini bu adam alınmalı bence |
coloccini izlediğim kadarıyla Türkiye standartlarının üstündfe bir futbolcu, bence alınırsa çok faydalı olur... |
ikisinden biri mutlaka alınmalı...defanstaki problem başka türlü çözülmez... |
coloccini alınmalı bence hem ileriye de yardımcı edebiliyo cisse ile ii anlaşırlar benm görüşüm |
Colocciniyi almak için tüm imkanları seferber edelim.Bunuda al başkan sende rahat et bu sezon bizde...Şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz valla.Hakemleride yeneriz!!. |
ikiside ii oyuncu kim gelirse gelsin süper olur |
Ver 3.5 milyonu al yunanlıyı alın. |
Süper yaa inşallah coloccini gelir... |
futbol psikolojinin önemli olduğunu varsayarak sölüorumki bence coloccininin yerine kirgiakos alınmalı ünkü bir yunan olarak kendisini türk halkına sevdirmek için elinden geleni yapacaktır coloccini türkkiyeyi fazla tanımıyor o yüzden adaptasyon sorunu yaşayabilir tabi bizim şu an için kötü transfer yapma kredimiz kalmadığından krygıakosun beşiktaşımıza daha faydalı olacağı kanaatindeyim ben |
bu saatten sonra 3ün5in lafını yapmamak lazım pamuk eller cebe alalım colocciniyi 5 sene ambargoyu koyalım lige |
bence Kyrgiakos alınmalı çünkü bu oyuncu kendini kanıtlamış .... Hepimiz yunan defansının ne kadar iii olduğunu biliyoruz. Bu oyuncu çok fayda sağlayabilir |
İkisinden hangisi gelse daha iyi olur dense;Fabrızıo Coloccını derim.Ancak bu transferin kolay olacağını zannetmiyorum.Coloccını bu sezon göreve Capparos'un yerine Lotina'nın getirilmesiyle 11'in vazgeçilmez ismi oldu.La Lıga da ligi iyi bir yerde tamamlamak isteyen Deportivo La Corunıa bu transfere izin vermez,böyle bir eğilimde olsalarda Coloccini kariyerli bir oyuncu olduğundan piyasası yüksek olur.Transferi için yüksek bir meblağı gözden çıkarmak gerekir.Hayırlısı olsun demekten başka birşey yok. |
insallah kyrgiakos gelir, euro 2008 elemelerinde en iyi defans oyuncu su secildi, süper bi adam ya, ama coloccini de fena degil :P |
hiç ümidim yok dha.da okudum hepsinden vazgeçmişler pahalı diye..bunlarda ne biçim adam ya sanki sinan engine bütün kulüpler en iyi futbolcularını ucuz ucuz vercekler ne istiyo bunlar anlamadım gitti...alın colocciniyi yeterr beaa ne basiretsiz yönetimsiniz |
Rico gider .alınabilirse collocconi süper olur ama çok zor bie transfer |
TEK KERLİMEYLE COLOCCİNİ HARİKA BİR STOPER ARJANTİN MİLLİ TAKIMDA DA OYNAMIŞ BİRİSİ NAPCAN Kyrgiakos U !! |
coloccini çok beğendiğim bir oyuncu inş onu alırız.tatlı sert futboluyla çoq kişiyi sakatlar. |
Alıntı:
|
deportivo bu sene cok kötü belki oyüzden gelebilir... |
2 side alınmayacak topcu deil istedikten sonra soyle dusunun korayı bizden almak kolaymıydı.. bu futbolcularında takımlarının superstarı oldugunu sanmıyorum ama bildiğim bu yonetimin yine basarısız olacagı geldiğinden beri oldugu gibi.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:05 . |