![]() |
'Atouba geliyor' 'Atouba geliyor' http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...atouba2812.jpg www.tuttomercatoweb.com'da çıkan haberde, Beşiktaş'ın Kamerunlu Atouba ile ilgilendiği belirtildi. 6.1.2008 İtalya'nın önde gelen futbol internet sitelerinden www.tuttomercatoweb.com'da çıkan haberde, Beşiktaş'ın Kamerunlu Atouba ile ilgilendiği belirtildi. İbrahim Akın'ın gitmesi ve Caner Erkin transferinin gerçekleşmemesi üzerine Siyah-Beyazlılar rotayı Hamburglu futbolcuya çevirmişti. İtalyan internet sitesinde yer alan haberde, Kartal'ın 2.5 milyon Euro ödeyip, Atouba'yı renklerine bağlayacağı ifade edildi. |
Gelmesini isterim ama gelme ihtimali çok az bence...Higuainle ricoyu aynı anda gönderebilmemiz çok zor çünkü...Adam gibi stoperle işi götürebiliriz bu sene...Seneye ortasahaya takviye yapılırsa daha iyi olur.Daha iyi oyuncular alabiliriz hem... |
gelemezzzzz stoper gelcek transfer bitcek |
hiç izlemedim ama böyle siyahi bi futbolcuya ihtiyacımız war:D |
Alıntı:
|
gelmesin cünkü cirkef kendi seyircisine orta parmak göstermis biri ve disziplinsiz |
gelmesin. |
Bu transferin olacağını zannetmiyorum.Aslında olmasınıda pek istemiyorum.Bunu alacaklarına coloccini'yi alırlarsa takıma daha faydalı bir oyuncu kazandırmış olurlar |
arkadaslar atouba süper bir isim ama ne gerek. Yönetim sacmaladikca sacmaliyo yaa, 8.5mio€ borcumuz var, kontenjanimiz dolu, defans'a daha bir yabanci gelecek, o posiyonda takimin en iyilerinden tello var, yaa NIYE BIRINI ORAYA DAHA ALALIM?? cok iyi bir oyuncu atouba, ama hic gerekmez tello, i. üzülmez felan varken. |
Yav ne atouba sı yav .Ezik medya sallıyor yine . |
Türkiye`de Saat: 21:30 . |