![]() |
Ben Başka Maçmı İzledim? Arkadaslar dunku diyarbakır iski maçından sonra herkes holoskomu higuen mi daha iyiydi tartışması yapıyor ben dun sahada aydın karabulutu izlemekten diğerlerine bakamadım malesef ,çocuk topla inanılmaz süratli ayrıca köseye co k kolay inip adam geciyo ortalarıda hep olumlu bence altyapıdan gelmiş bukadar yetenekli bir oyuncumuz var biraz destek verelim macı tekrar izleme sansı bulanlarda aydına dikkat etsınler |
Kesinlikle katılıyorum.Maçın tek yıldızı vardı o da aydın karabuluttu...Ne zamandır söylüyoruz aydın mutlaka şans bulmalı diye.Ama ertuğlul hoca böyle maçları bekliyormuş onu oynatmak için demekki...Umarım lig maçlarındada oynatır aydını, o formayı alırsa bir daha geri vermez aynen serdar özkan gibi.Serdardaki yetenek aydındada var çünkü... |
Alıntı:
Genç oyuncularımıza herzaman sahip çıkmalıyız ama bizden önce yönetim tedbir almalı ve şımarmasını engellemeli sonra yazık oluyor bir futbolcu kolay yetişmiyor eğer alt yapıdan daha çok futbolcu çıkrasa takımın yararına olur. olayı güzel yakalamışsın tebrik ederim... |
aydın böyle dewam ederse sola transfer yapmanın bir anlamı yok sanki i.akın gidince kendine daha çok güveni gelmiş gibi |
bu çocuğu değerlendirmek lazım... |
aynen katılıyorum sol kanatı felç etti aydın ama arkasında ibrahim üzülmez gibi bir adam olunca mecburen bi işe yaramıyor tabi..şu üzülmezi artık alın kenara yaa aydınla tello oynasın sol tarafta işte ertuğrul hcam görmüyormsun çocuktaki cevheri |
Alıntı:
|
bunu söylüyoruz zaten bu çocuk muhteşem , şımaracak bi tip de değil , daha iyi olcak inş. |
yaw holosko ve higuen konuşulan isimler olduğu için sürekli onlar hakkında yorum yapılıyor Aydın zaten oynadığı çoğu maçta yeteneklerini sergiledi Ertuğrul un bunu görmesi lazım, İ.Akın da gidince forma şansı bulacaktır zaten kendini ispatlayacaktır eminim... |
vay be bizim böyle genç yeteneklerimzde var mış helal olsun onlara değerlendirilmeli |
Türkiye`de Saat: 23:18 . |