![]() |
Genç yetenekk. İİİ oynuo |
bunu tigana getirdi o adam genc futbolcu nasıl bulunur biliyor |
Aydın 2006 yılında Sinan Vardar'ın girişimleriyle Beşiktaşa kazandırıldı.Öyleki Hertha Berlin'den Beeşiktaş'a transferi Alman basınında geniş yankı buldu.Fakat gelgelelim gençlere şans verdiği söylene Tigana 1.5 senelik Beşiktaş macerasında Aydın'a tek bir maç dahi sürr vermedi.Aydın kah yedek kulübesine demir attı kah PAF takımda oynamaya devam etti.Yeteneklerini kabul etmemek büyük cibiliyetsizlik olur.Ertuğrul Hoca'nın artık Aydın Karabulut'u kısa metrajlarla da olsa İlk 11 de düşünmesi ve değerlendirmesi gerekli.PAF liginde playmaker gibi de oynayan Aydın'dan sol kanat oyuncusu konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş olabildiğince faydalanmanın yollarını aramalı. |
Alıntı:
|
Aydın Alt yapımızdaki nadir iyi oyuncu adaylarından...! |
eger bende toptan anliyorsam biraz aydin rezalet oynadi inanin bana karsisinda biraz saglam adam olsa aydini hayatta gecirmezdi topu her aldiginda eli ayagi birbirine dolasti aydina degilde aydinin oynadigi kanatin adamina baksaniz daha iyi olur bence aydinin yemesi gereken daha cok ekmek var fizik hele fizik 0 kanat oyuncusu fiziksizse hayatta kanat oyuncusu olamaz |
Aydın daha iyi olacak inşallah |
paf maclarını izliyorum denk geldikce. aydın iyi oyuncu. tigana bi hazırlık macında oynatmıstı ama gerisi gelmemişti. yavas yavas yasıda geliyor. saglam hocamızın ona şans verecegine inanıyorum. sezonun ilk yarısında serdar ozkan bu sekilde kendini gostermişti ve bizim için en iyi transfer onu kazanmak olmustu. umarım aynı şey aydında da olur. o geldiginde gelecegin sergeni olacak denmişti. umarım bu beklentileri karsılar... |
Aydin zamaninda Nuri Sahin den daha iyi futbolcu diye alindi Almanya dan, yasinin genc olmasi ve biraz tecrübe kazanmasi icin PAF takima verildi.Ama Aydin in iyi futbolcu oldugunu zaten hepimiz biliyoruz. Benim anlamakta güclük cektigim GS Almanya dan BARIS ve SERKAN CALIK gibi 2 tane gencecik cocuk getirip formayi sirtlarina gecirmeye cesaret edebiliyorsa neden biz de yapmayalim.IBRAHIM ÜZÜLMEZ bu sene sonuna kadar AYDIN in arkasinda yedek ve hazir beklemeli AYDIN kivama gelinceye kadar.Sonrada IBO ya tesekkür edilip yolar ayrilmali.Ben bunu bilir bunu söylerim.. |
Aydın Karabulut hatırladığım kadarıyla Tigan döneminde Tigana'ya rağmen Almanya'dan alt yapı için transfer edilmişti. Yönetim bazen doğru iş de yapabiliyomuş hayret.. Bu maçı özet olarak izledim sadece ama dediğiniz gibi herkes Aydın'ın bu maçta çok iyi olduğunu söylüyor.. |
Türkiye`de Saat: 19:25 . |