![]() |
stand for bridge deki kartalın kanat sesleri hala kulağımda ... |
10-0 lık maç çocuktum beşiktaşın 10 attığını görünce ne kadar sevinmiştim ya bir feneri yendiğimiz şampiyon olduğumuz maç vardı 3-1 di galiba fenerde schumayer oynuyordu barcelona ve celsea unutulmayacak tabi 3-4 lükmaçta beşiktaş tarihinin unutulmayacak maçlarındandı 100 yıldaki gsyi yenip şampiyon olmamız hepsinin üstünde sergen attı şampiyonluk geldi |
3-4 sezon önce trabzondaki BJK-TS maçına gitmiştik arkadaşlarla.. aramızda 5 tane trabzonsporlu ve 3 tane bjk li var benle beraber e mecburen trabzonsporluların olduğu kale arkasına gitmiştik.. maçı o akşam 5-0 kazanmıştık ama benim unutamadım maç değil polisden yediğim joplar olmuştu.... :(:( |
barcelona 3-0 febe 3-4 chelsea 0-2 liverpool 2-1 |
http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_3-4.jpg Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbiyi, 15 dakika kalede oynayan Pancu'yla Beşiktaş, 4-3 kazandı ve Kadıköy'de tarih yazdı. en güzeli bu bence hehuhe |
Alıntı:
|
Böyle bir soru sorulduğunda aklıma ilk gelen Chelsea maçıdır.Sonrasında Kadıköy zaferimiz ( O zaman askerdim ben onunda etkisi var (: ) ve son olarak Barcelona maçı.Kartalım döktürüyor,Güntekin Onay coşuyor.Hele o Nihatın direkten dönen şutu (:.Bunlar hafızalarımıza kazınmış maçlardan bazıları.Ha bi de Valencia maçımızı unutamıyorum.90+3 deki talihsiz gol hala gözlerimin önüne gelir düşündükçe.Aklımda daha çok maç var ama ilk aklıma gelen bunlar... |
ezikleri 4-3 yendigimiz maçı unutamıyorum . |
kadıköy panteri pancu tabikide :):D o maç unutulurmu ? |
100 yılımızdakı galatasaray beşiktaş maçını unutamam..hatta sergen yalçının son noktayı koyduğu maç ve şampıyon olduğumuz maç... |
Türkiye`de Saat: 06:28 . |