![]() |
Del Bosque'den Gönderme! İspanyol teknik direktör Vicente Del Bosque, Marca gazetesinde yayınlanan röportajında, ''Beşiktaş bana karşı en ufak bir sabır göstermedi'' dedi. İstanbul'da kaldığı dönem için ''mükemmel bir tecrübeydi'' diyen Del Bosque, ''Mükemmel bir ülke ve şehirde 8 ay geçirdim. Beşiktaş'ın bana karşı en ufak bir sabır gösteremediği doğru, ama ailecek bu kenti sevdik'' açıklamasında bulundu. İstanbul'u ''harika'' olarak anlatmasına karşın ''rehberlik yapamayacağını'' kaydeden Del Bosque, ''Çünkü ben bu konuda bir felaketim, ama eminim ki ailem yapar'' şeklinde konuştu. Bu arada Marca gazetesi, Del Bosque'nin, Madrid'deki boş zamanlarında en çok internetten gazeteleri okuduğunu ve Türkiye'deyken aldığı ve adını ''Türki'' (Turqui) olarak koyduğu köpeği ile dolaşmak olduğunu yazdı. |
Başkan da bunun farkına vardı ama iş işten geçmişti.Çok yazık belki Beşiktaşımızda gerekli sabır gösterilmiş olsaydı şu an her açıdan çok farklı bir konumda olmuş olacaktık. |
bu adam BEŞİKTAŞA tekrar gelmek istiyor inşallah Demirören onu tekrar getirmeyi başarabilir hem tazminattan kurtulur hemde hatasından dönmüş olur |
Adam ne dese haklı.Yönetimin en büyük yanlışı.Tam bir fiyaskoydu gitmesi.Yani böyle kariyerli bir hocaya ancak 6 ay dayanabildiler. |
Alıntı:
|
gerek yok ya buna hocamız varken |
Evet en büyük hatalardan birsi gerekli sabrın gösterilmemesi oldu. Ama bu saatten sonra gelmesini düşünmek saçma, arkadaşların dediği gibi bizim bir hocamız var zaten... |
arkadaşlar del bosque nin gitmesinde yönetim suçlu da taraftar suçsuz mu yani yönetim keyfinden mi gönderdi Del Bosque yi acaba... Böle adamı pata küte oldu bittiye getirerek yollanmasında taraftarın yönetime verdiği gazın hiç mi etkisi yok. Bizim yönetim taraftarın etkisinde onlar neye tepki gösterse hemen yollarından cayan bir yönetim. E buna bağlı olarak Del Bosque nin böyle ani gönderilmesinde yönetim kadar taraftar da suçludur. Hiç kimseye sabredemiyoruz biraz başarısızlıklardan ders alabilsek bu gün bu hallerde olmazdık... |
Adam haklı ama..'.! |
manav kılıklı paragöz herif !!! |
Türkiye`de Saat: 06:11 . |