![]() |
'Sevgi engel tanımıyor' Beşiktaş'ın yeni transferi Filip Holosko, ilk maçını FANATİK'e anlattı: 'Ben bu formayı aylar önce giydim. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımın farkındayım.' 7.1.2008 ‘Beşiktaş’ı seçtim’ DİSKİ karşılaşmasında Beşiktaş formasıyla tanışan Filip Holosko mutluluktan uçuyor. Yeni takımında çok iyi bir ortamla karşılaştığını söyleyen Slovak futbolcu, “Önüme 4 büyük takımın da forması koydular. Ben Beşiktaş’ı seçtim. Belki profesyonel bir oyuncunun yapmaması gereken bir davranıştı ancak benim sevgimin göstergesiydi. Sonuçta sevgi engel tanımıyor ve ben Beşiktaş’tayım. Geleli kısa süre oldu ama ne kadar doğru bir karar verdiğimin farkındayım” diye konuştu. ‘Taraftarı bekliyorum’ Nobre'nin golünün asistini yapan Holosko, “Takım içinde inanılmaz bir atmosfer var. Herkes benimle ilgileniyor, kimileri şaka yapıyor... Tam bir okul havası var. Kupa maçında oyuna girene kadar yaşadığım heyecanı anlatamam. Sahaya çıkana kadar titredim ancak üzerimdeki yükü de attım. İnönü’de taraftarımız önünde oynayacağım ilk maçı heyecanla bekliyorum. Tek başına bir kurtarıcı değilim ancak takımda önemli rol üstlenmek için tüm gücümle mücadele edeceğim” dedi. |
Gayseden febeden oyuncu alacağına böyle oyuncuları al daha iyi.Beşiktaş'lılık ruhuyla oynar hiçolmassa.İstediğimizde bu zaten. |
Alıntı:
|
Beşiktaş' a gelmeyi çok istedi gerçekten..İnşallah çokta başarlılı olacak... |
bu adamın konuşmaları beni mest ediyo ya :D ı love you holoskooo ;) |
insallah konusmalrı kadr yaptıgı işlerlede gönülleri mest eder |
holosko icin bir tezhürat yapmamız lazım :) |
umarım herşey umduğumuz gibi olurrr da hüsrana uğramayız tekrar |
izleyelim görelim onu sonra sevginin ne demek olduğunu ona bjk türbnleri gösterecektir |
Biz fb ve gs den adam alırken onların istemediği adamları aldık.Ama holosko manisanın en önemli oyuncusudur.İŞte fark burda zaten... |
Alıntı:
hohohohohohholosko var ya:D inş.söyledikleri gibi yaptıklarıylada mest eder bizi:) |
Bize de böyle inanan futbolcular lazım zaten..! Helal HOLOSKO |
5 MİLYON EURO + KORAY + BURAK = HOLSKO + ŞAMPİYONLUK+FORTİS TÜRKİYE KUPASI |
bu sene geçerli transferler yaptık bence ama daha eksiğimiz war |
Alıntı:
noel babanın söylediği şarkıs var onu gbı olaılır. ho hoo hoooohooo hoooo hoholosko ho ho ho ho ho hooo hoooolosko ama melodsı önmlı. |
iste harbi besiktas futbolcusu buna derim helal olsun |
Taraftar Holosko'yu çok sevecek ve çok çabuk benimseyecek.Özellikleri itibariyle böyle bir oyuncu Pascal ve İlhan Mansız'dan sonra gelmemişti. |
her keze nasip olmaz beşiktaşLıLık.... |
Türkiye`de Saat: 17:11 . |