![]() |
Fedakar Toraman http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4736202.jpg Diyarbakır BŞB DİSKİ maçında ayak bileğinden sakatlanan İbrahim Toraman, sakat olarak oyuna devam ederek büyük bir fedakarlık yaparken, ağrılarına rağmen Ankaraspor maçında da takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağını söyledi. Kulüp doktoru Ayhan Optur’un uzun süren tedavisi sonrasında oynayabileceğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Önemli olan Beşiktaş’ın başarısı. Ankaraspor önünde oynamak istiyorum" dedi. |
bu maç ibrahimin sakat oynacağı ilk maç değil sezon başından beri iğneyle çok maç çıkardı ruhuyla oynayan 2. kaptanımız seni çoook seviyorum |
kaleci murat'ta tek bacağı ile oynamıştı.. en son gönderileceğini duymuştum.. yazık.. |
toraman toraman ibrahım toramam kaptan dediğin boyle olur |
senı sevıyorumm 2.cı kaptannn murat gonderılecektı ama gonderılmıorrrrr |
ilhandan sonra ruhuyla oynayan ender futbolcularımızdan toramanınımız seni seviyoruz inş daha iyi olursun beşiktaşımıza uzun yıllar hizmet edersin |
abicim yani belki herkeze ters gelebilir yazdigim sey ama kesinlikle yedege cekilmeli toraman inanin bana yaptigi hatalarin hepsi olumcul hatalar ve her macta hata yapiyor hata yapmadigi mac hatirlamiyorum |
büyük kaptan !! |
bu adam adam gibi adam yüregiyle oynyo |
Hala heyecanı olan bir oyuncumuzdur kendileri.! |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |