![]() |
Carlos:Üzülmez Türkiye'nin En İyi Sol Beklerinden Gazetecilerin, Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez'in, ''Roberto Carlos, dünyanın en ünlü sol beklerinden olmasına rağmen bildiğimiz performansına ulaşamadı'' şeklindeki eleştirisini hatırlatmaları üzerine Carlos, 34 yaşında olduğunu ve 20 yaşındaki performansın beklenmemesi gerektiğini kaydetti. Carlos, ''Şu an 34 yaşındayım. 20 yaşımda değilim ki 90 dakika koşayım. Tabii ki İbrahim Üzülmez'e saygı duyuyorum. Beşiktaş'ın ve Türk Milli Takımının oyuncusu. Ben gençken, Maldini benim önümde bir örnek olmuştu. Performansım zamanla artacaktır. Kariyerim boyunca her zaman takımın en iyisi olmadım. Benim düşünceme göre İbrahim Üzülmez, Türk futbolunun en iyi sol beklerindendir'' diye konuştu. |
Bu adam çok saygılı konuşuyor... |
allah allah carlosmu demıs bu lafı |
bizim deliden mi bahsediyo bunlar :D |
carlos efendi biri ya ama febede işte o bozuyo |
abi adam doru sölemiş ibrahim kötü futbolcumu. bide gerçekten adam saygılı |
Öylesine konuşmuş işte.Adamın bişey diyeceği yok kolpa basın işte sorup durunca cevap vermek istemiş. |
uyhhhhh üzülmezmi en ii sol bekmiş puahaha:D ama carlos efendi |
espri yapmış heralde :D |
Carlos harbiden nazik ve efendi bir insan...! Keşke bize gelseydi..! Tam takımımıza yakışırdı ama kısmet değilmiş.! |
vay be carlostan bunlarıda duymak varmış:) |
terbiyeli adam bize gelmek içinde yağcılık yapıyor bence :D:D:D |
Alıntı:
|
Ibrahim uzulmez paftakima yakisir ben besiktasa katkisi oldugunu dusunmuyorum |
Alıntı:
|
makarasına söylemiştir ama bana görede ibonun kıymetini bilmeliyiz bi kere adam türkiyenin en çok bindirme yapan kanat oyuncusu (yapsa noluo ama olsun :D) |
yaw türkiyede kaç tane adam gibi sol bek var ki arkadaşlar zaten... Yoklukta ii tabii ki ibrahim. Zaten carlos da Türkiye nin en iilerinden demiş gayet normal bir söylem... |
İBrahim Carlos' la ilgili söylemlerine karşı ilk cevabını medya sayesinde aldı. Artık yatağında rahat uyur, bir daha Carlosla uğraşmaz sanırım:D Carlos' un dediğide doğru Türkiyede ne kadar kaliteli sol bek varki, İBrahimde kötünün iyisi işte:D |
yağcılarca inicek varr::) |
bnce önceden iyiydi ama şimdi hiç de iyi değil en azından beşiktaş gibi büüyük takıma yakışmıyo |
yine kafası güzelken konuşmuş |
üzülmez ve baki out artık verdikleri hizmetlerden dolayı tşk edip salmak lazım !!! |
bu adam :) fenerLi oLamaz abi ya :D DELi iBooooooo :) |
çok espirili çok nazik biri...eziklerde olmasaydı keşke |
i.üzülmez bu gazla sezonu kapatır valla :) |
bence bu carlosun buyukluğu arkadaşlar... |
kimse tutamaz deLimizi :) |
bu sol bekler hep deli olmak zorunda mı:D:D |
Carlos birde telloyu düşünsün bakalım...Aslında carlos ve tello dan olusan bir sol kanat feci olurdu:D |
Alıntı:
|
YHa BAK BUDA DELİ İBO DAn 1 darbe yemıskı kbl edıo ;) delı ıbo |
fenerde ama ben bu adamı seviyorum adam tambir profesyonel adamda biliyor iyi oynamadığını inter maçını hatırlayın ibrahinovic attığında donup kalmıştı ama sempatik fbli olmasaydı keşke |
bencede carlos cok karakterlı bır futbolcu ıbo hakkında yaptığı acıklama cok doğru türkiyedeki en iyi sol bek çünkü kötünün en iyisi ibrahim ama ii bir futbolcumu hayır sadece hırslı ve kazanmak ıcın elınden gelenı yapıyor ve artık futbolu bırakma zamanı geldı yada beşiktaşı yanında ali yide götürürse daha gzl olur :D |
Türkiye`de Saat: 19:11 . |