![]() |
çok erken havaya girmemek gerek yine de..ama şuan takım iyi gidiyor.büyük maçlarda da böyle olması dileğiyle |
maçı kazanda izleyen biri olarakk(reklam yapim:D)çok keyif aldım..harika bi futbol ortaya koydular.holosko muhteşemdi.en kötüleri bakiydi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
baki hiçde sırıtmadı gayet ii top oynadı , çok top kesti... bu maçta kötü varsa o da cisse |
Evet ofans anlamında tek problemli futbolcu aliydi ama iyi pres yaptı cok kostu ama yetmiyor malesef bunlar futbolda.Oraya topuzu alabilsek inanaılmaz bir takım olacağız.Çünkü cok yönlü bir adam topuz.Ayrıca i kaşta sağ bek olmaz stoper o adam stoper topa vurusundan belli:)Son olarakta bobo biraz duvar olarak oynamayı öğrenmeli daha cok calısmalı bu konuda nobreden biraz örnek alabilri bu konuda:)Ayrıca baki savunmada iyyiydi fakat topu oyuna sokusu gene bizi cıldırttı sayın mercimek daha cok calısmalı bu konuda:) |
Alıntı:
|
bakinin yaşaması hata zaten kartalkolik :)) |
cok guzel bir galibiyet tebrikler kartal'a... bu aksam cisse cok kotuydu hic begenmedim |
Ben anlamadım neden cisse beğenilmedi bence gayet iyi toplar kesti iyi niyetle mücadele etti ayrıca verdiği paslarda olumluydu özellikle delgadoyo cıkardığı top(bobonun yüzde yüz kacırdığı) süperdi..Doğru düzgün Pozisyon bile vermedik tek önliberolu sistemize rağmen |
kartalkolik19´isimli üyeden Alıntı http://besiktasforum.net/forum/image...s/viewpost.gif maçı kazanda izleyen biri olarakk(reklam yapim:D)çok keyif aldım..harika bi futbol ortaya koydular.holosko muhteşemdi.en kötüleri bakiydi..quote=aLy_rZa;548311]pardon !!! aynı maçımı izledik ??? baki hiçde sırıtmadı gayet ii top oynadı , çok top kesti... bu maçta kötü varsa o da cisse[/quote] arkadaşlar bgun gerçekten ılk defa çok zevk aldım bu maçtan delgado bobo holosko ve eTELLOO çok gsel 4 tane oyuncumuz var cıssede brs ıyıydı hakkını yemıyelm çok pas hatası yapmadı ama bnce sağ açığada topuz gbı bırı alınırsa harıka olur.serdar özkan ayağnda çok top tutuyo bu maçta dıkkat ettysenız ılk defa bu kadar ısabetlı tek pas yaptık (ALI T. Hariç)) bnce burak ve ı.akın dan sonra yıl sonunda a.tandoğanda gıtmelı vede Defansa 1 tane arkadan ıyı top dağıtıcak oyuncu şart. bu arada tello bobo delgado zaten super ama holoskonun gelmesyle takımda çok gusel olumlu rekabet oldu en olumlu şey ence bu olmalı. |
Türkiye`de Saat: 23:48 . |