![]() |
tello gıbı oyuncuyu Carsı bagrına basmıyacakda kımı bascak be kartalım benım!!! |
valla uzun zmandır bu kadar güzel ve raat maç izlememiştim...telloom,delgado bide holosko çıkmasaydı farka giderdik saten penaltı da penaltı deildi..ama maç sonunda sinan engin colocciniyi alamıoz dedi ona çok üzüldüm..umarım mısıroviç mastıriç bilmemne gibi kazma adamlar almazlar..biz gökhan zanla idare ederizzz kazma adam istemioruz baselli maselli 30 yaşına gelmiş adam gibi kulüp görmemiş adam almasınlar |
tello'nun 2.golü çok güzeldi görmenizi tavsiye ederım..! |
Gercekten collocciniyi alamamaları üzücü.Neyse diğer alternatifler arasında jop hariç diğerleride iyifir.Hatta lewandoswki gelirse cok daha iyi olur.Luceye güvenelim en azından.O futbolu bilen bi adam.Futbol isimlerle değil sahadaki beceri ve yüreğindeki ateşle oynanır.Ön yargıya son... |
Alıntı:
|
takım gayet iyi yolda arkadaşlar inanıyorum ki bu sene şampiyonluğa doğru emin admılarla ilerleyeceğiz.atık beşiktaş hücüm zenginliği olan sürekli pozisyon üreten gerçekten göze hoş gelen kolektif futbol oynuyor.artık çok rahatım çünkü beşiktaşlıyım allah herkese nasip etmez bu gururu.:) |
Diski maçı we ankara maçı bol pozisyon az gol ama defansında kötülüğü görüldü.Şu anda bize alınacak çok iyi bir stoper bizi bir hayli iddialı yapar ligde... |
Ya iyi güzelde Bobo ve Holosko çoK gol kaçırdı kaçırmasaydı bu maç rahat 5-6 yı bulurdu ..! Tebrikler kartalım :) |
Alıntı:
|
beşiktaşı bugun izledoğımde gerıde bir adamımız olsun şampıonluk yolunda çok guçlu aday oluruz dedım... |
Türkiye`de Saat: 17:00 . |