![]() |
Avrupa'ya gitmeliyim Koray Avcı, gözünü Avrupa'ya dikti. Trabzon, İstanbul BŞB ve Rize'nin de talip olduğu Koray'ın, Avrupa'dan birkaç kulüple görüştüğü ve durumunun bir hafta içinde netleşeceği ifade edildi. Koray, "En büyük arzum 2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli formayı giymek" yorumunu yaptı. |
yakışır kaptana.. |
inşallah |
hakkinda hayirlisi neyse o olsun koray seni seviyoruz |
yeni futboll hatında başarılar... |
ııns avrupaya gıder buyuk takılarda oylarsın ve mıllı takımada gırersınn senı sevıyoruz koray |
Valla tamam korayı seviyoruz,beşiktaşa yakışan bir oyuncuydu ama o kadarda iyi bir topçu değildi şimdi.Avrupada oynayacak kadar iyi değildi enazından.Teklif varmı onuda bilmiyorum ama yoktur büyük ihtimal!..Türkiyede kalması bence onun için daha iyi olacaktır.Ne güzel giray hocada onu takımında görmek istiyor her hafta banko oynayacak büyük ihtimal.Ben olsam giderdim yani.Elden birşey gelmez sonuçta... |
gitsin valla tugay gibi ön liberoda çok iş yapar.. |
inşallah çok iyi bi takıma transfer olur sonrada euro 2008'de milli takımda oynarsın allah gönlüne göre versin kaptan seni seviyoruz |
Koray iyi olsaydı,zaten bizde oynamaya devam ederdi.İyi adam olduğu kesin ona zaten lafımız yok ama Koray bu takımda oynayabilseydi,emin olun Ertuğrul Hoca onu göndermezdi.Bize düşen hoca'yı kınamak değil Koray'ın bundan sonraki futbol yaşantısında başarılı olmasını dilemek.Yolun açık olsun kaptan. |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |