![]() |
Girisimiz olay!!!! Cikisimiz olay!!!! Nasil takti ama Kadiköy´de Koray!!! Kaptan yolun acik olsun seni seviyoruz,umarim transferinde bir olay olur!!! |
insallah hep mutlu olcagın bir yerde oynarsın kadiköy fişegi |
bence iyi bir oyuncu ama dahada önemlisi kişiliği ve profesyonelliği... Tugay'dan hiçbir eksiği yok. Onun gibi seviyesine uygun bir Avrupa takımına giderse takımının vazgeçilmezi olacaktır. Seni unutmayacağız adaşım... |
ben Koray'ın Avrupa da başarılı olabileceğine pek inanmıyorum çünkü istikrarlı bir futbolcu değil ne zaman ne yapacağı belli olmayanlardan bence Vestel e giderse en azından milli takımda oynayabilir yeniden |
Alıntı:
|
Tartışma yaratmak istemiyorum ama şunuda söylemeden edemedim.Arkadaş tugay felan demiş bence abartmış yani.Koray daha şut atmayı bilmiyo gidip Tugayla kıyaslıyosun yapma be abi. |
Avrupa'ya gidemez.Almanya'daki tedavisini tamamladıktan sonra Vestel ile sözleşme imzalayacak. |
Alıntı:
bence koray besiktas da oyniyabilecek kalitede bir oyuncu. koray gidene kadar gitmesi gereken baska futbolcular vardi. bence besiktas yanlis yapti. onun kadar top calan bir tek aurelio vardir türkiye liglerinde. en azindan cisse nin alternatifi olarak kalmaliydi (ki bence cisse den daha iyi) ama maalesef bizim yönetim ve ertugrul hoca farkli görüste. mehmet sedef, i.üzülmez ve ali tandogan dururken koray nasil gider anliyamadim dogrusu. bence besiktas in onu göndermeye niyeti yoktu ama holoskoyu almak icin fedakarlik yaptilar. ben olsam koray yerine yukarida saydigim 3 futbolcuyu verirdim. o ücüne de bedel. |
yolun açık olsun allh gönlüne göre versin |
yabancı sevdasından korayı ve fahri tatanı yedik bu adamların cisseden ne eksiği var bana gösterin. |
Türkiye`de Saat: 09:08 . |