![]() |
Sevilla Delgado'nun peşinde Bu sezon futbolunu bir beden büyüten Arjantinli oyuncu, dev kulüpleri de peşine takmaya başladı *** Delgado'ya yakın takip Bu sezon futbolunu bir beden büyüten Arjantinli oyuncu, dev kulüpleri de peşine takmaya başladı. Ülker Grubu'nun katkılarıyla geçen sezon Beşiktaşlı olan ve ilk günlerinde sürekli 5 milyon euro'luk bonservis bedeli ile gündeme gelen Delgado, şimdilerde ise Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmaya başladı. Bu sezonki futbolu ile 'ben bu takımın lideriyim' mesajı da veren Arjantinli futbolcu, ilk olarak http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DF.Bahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakibi Sevilla'nın listesine girdi. Son dönemde Avrupa futbolunda ağırlığını iyiden iyiye hissettiren İspanyol ekibinin, uzun süredir Delgado'yu izlediği öğrenildi. ŞİMDİLİK GİDEMEZ! Beşiktaş ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan tangocu için harekete geçeceği belirtilen Sevilla'nın bu transferi bugünlerde bitirmesi ise zor görünüyor. Çünkü Kartal'ı hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon görmek isteyen yönetim, Ülker'den tüm haklarını devraldığı Delgado'yu göndermeyi düşünmüyor. Tangocu, üç ay parası ödenmediği takdirde ise sözleşmesi gereği serbest kalıyor. Fatih DOĞAN |
ne zaman devralmışız delgadonun haklarını ? delgado giderse herşey bitebilir...benim görüşüm |
Umarım gitmez ama bir gerçek varki, Sevilla bu işleri çok iyi biliyor.. Delgadoyu alırlarsa 2 yıl sonra 40 milyon Euro ya Real Madrid'e satarlar.. |
Delgado'nun mukavelesi bu sezondan sonra bir sezon daha ülkerden kiralık olarak devam ediyor.Ama bildiğim kadarıyla 5 milyon eu ödenirse bonservisiyle birlikte alınma opsiyonu var.5 milyonun üzerine çıkıldığı takdirde ülkerin satma hakkı doğuyor.Asıl tehlikede burda. |
vallah bence besiktas delgado´nun bonservisini mutlaka almali. onu totabileceginden degil de para kazanma yönünden. bence seneye gitmek isteyecektir ve besiktas en azindan bu isden para kazanmis olur. zaten delgado gidince is bitti diye birsey yok. bu bir takim oyunu. önemli olan o mevkiyi yine doldurabilmek. iyi bir yönetim de bu isin calismalarina simdiden baslayip bir alternativ tespit eden bir yönetim´dir. |
bence bu delgado bobo holosko tello 4 lüsü 3-4 sene bozulmamalı. |
Alıntı:
Katılıyorum.Ama Demirören mantıksız olan herşeyi yapar. |
ya niye satalimki delgadoyu onu satarsak yerine bridaha öyle genc ve basarili birini bulamayiz , bence büyük hedeflere büyük futbolcularla gidilir futbol sirf para kazanmak degildir.... |
Delgado yo satarlarsa takımın ahengi bozulur. |
bu haber başlı başına yalan |
Alıntı:
|
yaa sevilla ne yapsın delgadoyu. fizik gücü çoook yetersiz öyle takımlar için. |
Alıntı:
|
yaaa üff nereye gidcek yaa.. Sevilla daha iyisini bulur. Bobo-Holosko-Tello-Delgado BOZULMAMALI ! |
delgado ve bobo olmadan takımı dusunemıyorum :( |
ya bence KESINLIKLE SATILMASIN. Satarsak elimize bir tek 3-4mio kalir, cünkü 5mio saten cola turka ya gider, bence daha en az 2 sezon kalmali ve sözlesmeli uzatmali, bobo ile delgado suz olmaz bu takim, bjkdisieagle'in dedigi gibi :D arkdaslar bir sorum olucakdi özür dilerim baska yer bulamadim, ben kendim nereden konu acabilirim ?? tsk. |
delgado hiç bir yere gidemezsin sen bize lazımsın |
delgado imzalarken 3+1 opsiyonlu imzalamıştı, yani yönetim bırakmazsa en az 2.5 yıl daha burada... |
giderse çok kötü olurr |
gizmez korkamyin arkadaslar, besiktas onu satmaz kolay kolay |
Topu ayağına aldığında bizi heyecanlandıran bize seyir zevki weren başka adamımız yokki... |
Bırakın Alsınlar 30 $ versinler alsınlar Eğer alacaklarsa |
sonu O ile uzayan şahıslar kalmalı..yedek kulübesinde oturanlar ise unutulmamalı..(RİCOOO) BOBOOOO.. DELGADOOOO.. HOLOSKOOOOOO.. TELLOOOOOOOOOOOOO.. RİCOOOOOOOOOOOOOOOO.. =)) |
bencede yalan haber ama su transfer haberlerini transfer bolumune yazsaniz diyorum isin garibide mod arkadaslarda sohbete katiliyor hic uyarmiyor :) |
bu yönetim delgadoyu elde tutmak için daha neyi bekliyor kaçıp gitmesinimi imzalatsınlar 5-6-7-8 yıllık sözleşme neyse hadi beaa bari bu adamı karçımayalaım satmayalım bize cok yarıcak daha bu futbolcu cokkkk kadroya kaliteli adamlar geldikçe buda kendini aşacak |
delgado gitmiyor |
ne Beşiktaş'ın satma , ne de Sevilla'nın alma niyeti vardır... |
böLe haberLer oyuncunun akLına giiro OnLar da oyuna konsantre oLamıoLar yeter Artıkkk Kapatın Şu transfer döneminii !!!! YALANNN |
satamazlar ki satamazlar ki :D şaka bi yana delgado giderse ayvayı yeriz |
Alıntı:
bende aval aval yorum yaptım ya offf abi eski konulara yazmayın ya |
uzun zamandır yeni yeni top oynamaya başlamıştı adam hemen teklif gelmiş dünyanın gözüde bizim futbolcularda sanki |
satın satın bakalım ne kalacak elimizde sanki sezon sonu malıymıs gibi davranmayın futbolculara anadolu takımları gibi olmaya başladık pişir büyük takıma ver nerde o zaman bisim büyüklüğümüz ? nerde beşiktaşlı durusu ? biz avrupada başarılı olmak istemiyormuyuz, bugün carew elimizde olsaydı neler olacaktı acaba hiç düşünen oldumu ... saygılar |
Alıntı:
BÖYLE BİRŞEY YOK YANİ |
sevilla delgadoyu alamaz nedeni ise bizim yönetim şimdi buna 10 milyon euro der ama sevilla transfere senede sadece 4 milyon euro ayırıyo onun için almazlar onlar gider bulurlar 300 bin euroya delgado gibisini |
y.o.k kardeşim vermiyoz biz delgado melgado...o giderse ve yerini dolduramaslarsa zaten kötü durumdayız iice çökeriz valla..... |
delgado değil rico gitsin boşuna bekliyor zaten inşallah sezon sonunda iyi bir şekilde çıkarırız elimizden.. |
doğruluktan başka herşey var..... tek doğru olan delgadonun 1,5 yıl sözleşmesi olması |
para için satarlar bunlar iyi adam diye bakmazlar.. carewi nasıl gönderdilerse para için bunuda satarlar.. |
Türkiye`de Saat: 05:34 . |