![]()  |  

tabi tabi   |  

Transfer şart değil  Sayın Ertuğrul Sağlam transfer şart değil demiş neden biliyormusunuz kendisi başka bir takıma muhtemelen 3.Lig takımlarından birine transfer olacakmış da ondan . ama dün gecde bir yere gitmiyorum 2010 kadar buradayım demiş neden mi hangi takım verir ona o kadar maaş beleş para kazanma varken gider mi başka yere zaten kimsede almazya Başkan onu kaleci antrönörü yapsın onu yapar bakın.   |  

Demrören ve teknik heyet  Demir ören önce teknik heyeti istifa ettirsin ve sonrada bu başkanlığı şartlı bıraksın şart da verdiği paraları hibe etsin.   |  

BU AÇIKLAMALARDAN SONRA ALINAN OYUNCU GORDOOOOOOON :)   HEHE hey gidi beşiktaş  |  

iyi ozaman seneyede 6. bitiririz ligi   |  

ee bu konusmadan bu roprtajdan sonra hala gordon transferini hoca yapti diyen varmi aranizda acik ve net yonetimin transferi oldugu net sekilde cikmis ortaya   |  

Alıntı:  
 ozaman ertugrul hocanın hemen ıstıfa etmesı gerekıyor madem yonetıme bukadar boyun egıyorsa...ozaman yonetım futbolu yonetsın ben bile teknık dırektorluk yaparım...  |  

Bence ertuğrulun yerine birini transfer etmek daha iyi olur.Hemde çoooooooook iyi.   |  

defol git erturul   |  

evet gerçekten gerek yokmuş bu kadroyşlada batılabiliyormuş gördük.   |  
| Türkiye`de Saat: 07:49 . |