![]() |
c.ronaldo olsun da ne olursa olsub |
--------------------------------rustu----------------------- serdark(alit)-----zan(toraman)-----------edmilson------tello-- -----------------mehmettopuz------------cisse--------------- ------------------------------ricardinho---------------------- -------------holosko-----------------------------delgado(aydın) --------------------------------nobre------------------------ yedekler: hakan, kadlec, zan/toraman(hangisi oynarsa dieri yedek), serdark/alit("), aydın/delgado("), serdarozkan/fahri, bobo/yeni yabancı teknik direktor: lucescu ve ya ottmar hitzfeld(kesinlikle ertugrul saglam diil) baskan ve yonetim:kesinlikle yıldırım demiroren ve bu yonetim kurulu diil (husnu gureli, ibrahim altınsay, sinan vardar, guntekin onay gibi futbolu bilen kisilerden olusan bi yonetim kurulu ve baskan icin ise yonetmesini bilen, kompleksleri olmayan, sozunun eri olan, yanar doner olmayan, besiktasımın hakkını yedirmeyen, tum turkiye tarafından bilinen guclu bi isim olmalı) bu yazdıgım yonetim, bu t.d ve bu kadro ile besiktas sampiyon olmassa s.l gruplardan cıkamassa ve ya uefada en az yarı finale kadar gelemesse gelin yuzume tukurun |
--------pandev----holosko-------- --------------pjanic-------------- tello----------------------s.özkan -------------makounII------------ ---------------------------------- n.shorey--toraman--terry--kurtuluş ------------akinfeev-------------- |
kale:hakan defans:serdar k.-ib.toraman-thuram-abidal orta saha: mehmet topuz-makelele-cisse-tello forvet:holosko-cisse çok da uçuk deil:D |
Hayalimdeki değil ama seneye böyle bir kadromuz olmasını isterdim.Fazla uçuk kaçık da değil aslında... -----------------------Rüştü----------------------- --- Serdar K.---- Toraman ---- Mellberg ---- Tello --- ------------------- Cisse ---- M.Topuz --------------- --- Holosko ---------------------------------- Aydın --- ------------------------ Delgado --------------------- --------------------- Lisandro Lopez ----------------- 2 tane daha yabancı hakkımız var,onlardan biri ön libero diğeride sol bek olabilir.Mecburen yedek kulübesinde olurlar... |
kale: rüştü defans:telloi.toraman.emerson.m.topuz ortasaha:yattara,cisse,makalele,holosko delgado forvet:kovaçeviç |
m.topuz milli takımda bi süre sağ bek oynamıştı ve çok başarılıydı,onun önüne holosko ve sol kanat a yattara,messi gibi ters ayakla ters kanatta oynayp içeri doğru çalım atabilir,onu durduracak defans tanımıyorum. tecrübe için emerson ve makalele çok iyi olurdu,en büyük hayalim de kovaçeviç,bu sezon olimpiyakosta harikaydı |
,,,,,,,,,,,,,,,,,nail,,,,,,,,,,,,,,,,,, bülent.......toygar...recep.....urli..... pala......osman.....ali...........fatih c. ...................melih.................. ..................hakan t................... AL SANA BOMBA KADRO BİZİM HALI SAHALARIN KARMASINI YAPTIM KENDİMİ DE KALEYE KOYDUM ARLARAINDA FB VE GSLİ OLMASINA RAĞMEN ŞİMDİKİ KADRODAN ON KAT DAHA İYİ OYNARIZ |
.........................julio cesar................................. ......maxwel............terry................canno varo..................serdar kurtuluş.. .......ronaldinho..........c.ronaldo.............s ergen...........serdar özkan........ ......................pascal nouma................et'o....................... işte hayalimdelki beşiktaş onbiri:D |
Van Der Sar Ramos R.Ferdinand J.Terry(Cannavaro) Tello Makalele C.Ronaldo Capel(Vicente) Delgado Rooney |
Türkiye`de Saat: 07:31 . |