![]() |
Yeter ya hep gündüz maçlarını bizmi oynıyacağız konya maçı saat 15,00 de gündüz maçlarını niye hep biz oynuyoruz anlamak mümkün değil |
aslında gece gunduz farketmez bızım ıcın ama son zamanlarda dıkkat cekıcı bır sekılde bızım maclarımızı gunduze vermeye basladılar bır yerde dur demek lazım bize verılıyosa gunduz macı o zaman dıger 2 ezıgede aynı tarıfe uygulanmalı |
aynı gün galatasarayın maçı var ama ilk biz oynuyoruz beşiktaşın bu yıl gündüz maçlarına bukadar çok verilmesini anlayamıyorum lig tv madem çıkar meselesi yapıyor farklı kanallatdan versin veya galatasaray gündüz oynasın |
yeter ama kac mac oldu bu ya macı kacırıyoruz yeter artıkkkkk |
evet haklısınız arkadaşlar bune böyle !!! kaç oldu inşallah yenerizde sters yaratırız rakıplere.. |
digitürk ün bir sürü kanalı var. versinler diğer maçı da öbür kanala . hiç yapmadıkları şey mi sanki !! |
boşverin birde şu yönden bakın şu havada en iyi gündüz oynanır konyanın soğuğunda bence gündüz onamak daha iyidir belki federasyon kasıtlı bize kazık atmak istiyor ama soğuk havada gündüz oynamak daha iyi |
ayrılcılık gözukuyor biz ne desek boş |
Alıntı:
|
o diğer o 2 ezik takım neden sabah yapmıyor kışın iyi oluyor biras oyuncularımız açısından ,ama olmas ki böle |
ne iLk ne de son...! Rakibimiz çok aRkadaşLaR hakemLer , fedeRasyon , medya .... |
KUşkusuz fb ve gsnin maçları daha çok izleniyor ama bu kadrda gündüz maçı oynanılmaz artık yaa.Yeter ama işin büyüsü kaçmaya başladı.2Kere üsty üste gece maçı görmedk gitti... |
dediğimgibi gece maçlarında bu soğukta stad zemini donar gündüz oynan ması daha iyi kabul federasyon kasıtlı olrak bize gündüz maçı koyuyor ama bence ankarada konyada gündüz oynamak daha iyi |
gece-gündüz farketmez kartal koyar(golleri) affetmez:D |
valla ya bu haftaki maçı izleyemeyecem gündüz gündüz maçmıolurmuş yawww |
ya bakın onceden oynadıgımız maclar ıcın belkı kotu olabılır ama bu sefer ıı oldu cunku hava cok soguk aksam dahada soguk olacak bence bu sefrlık cok ıı oldu |
sonuna kadar haklısın işimizi gücümüzü bırakıp maç izlemeye gidiyoruz...inönüde bir gündüz maçı olmasını isterim açıkçası...o zamn maça daha rahat gidiyorum ...ulaşım sorunum var o yüzden yabi liverpool maçına bilet ayarladım ama vasıta bulamadığımmm için gidemedim..o atmosferi kaçırdım bide istanbulda oturuyorum yaşım biraz daha büyük olsada her maça rahatlıkla gide bilsem...saygılar |
sılooo hakjlısın kardeş keşke ankgucu maçıda geç olsaydıda gelebılsydım kardeş |
bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. öyle görmüşümdür.. |
bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. doğru görmüşümdür.. |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |